Tervetuloa keskustelemaan!

6.9.

Aloitettiin avovaimon kanssa keskustelemaan aloitteestani kun olen hetken jo huomannut ettemme enää ole kauhean läheisiä. Keskustelu sai nopeasti käänteen väistämättömään eroon joka tuli kuitenki täysin yllätyksenä koska mitään sen enempää asiasta ei olla keskuteltu.

27.8.

Olen siis seurutellut noin 4 vuotta mieheni kanssa ja olemme kummatkin läheltä kolmeakymppiä ja ongelmana siis miehen käytös.
Meidän suhde on ollut aika myrskyisä alusta asti vaikkakin hyviä hetkiä löytyy myös ja ne on sit kantaneet tätä suhdetta eteenpäin.

23.8.

En tiedä voiko tähän kukaan vastata, tai mitä tähän voi edes sanoa. Mutta tilanne on se että mies jolle nyt olen raskaana, tapailimme reilun vuoden verran kun huhtikuusa tulin sitten raskaaksi. Lapsi on ihan toivottu, sen tuloa ei yritetty estää eikä siihen itsessään liity mitään draamaa.

Vierailija
14.8.

eli siis, seuraava etappi minun ja poikaystäväni suhteessa olisi ollut vuosi yhdessä, mutta ennen kun sinne päästiin sain tietää jos jonkinmoisia asioita joiden vuoksi en tiedä mitä tehdä.

Vierailija
13.8.

Hyvät neuvot kalliit! Yhdessä ollaan oltu 3v.mies huomaavainen ja rakastava. Suhteen alussa hänellä oli viestittelyä ja salaisia tapaamisia toisen miehen kanssa. Tämän takia luottamus häneen ei ole enää 100%mahdollista. Miten työstää tilannetta? En ole ikinä ollut vastaavassa tilanteessa.

Vierailija
9.8.

Tapasin hänet baarissa ja muutaman kerran käytiin kahvilla. Ensimmäisen kerran kävin hänen luona n. 2 viikon juttelun ja tapailun jälkeen, enkä nähnyt mitään kummallista hänessä. Noin kuukauden viestittelyn, kahvittelun ja muutamien treffien jälkeen hän kertoi, että hänellä on 3 vuotias poika.

Vierailija
3.8.

Asiaa on paljon joten yritän tiivistää. Olemme olleet yhdessä kumppanini kanssa yli 3 vuotta jonka aikana olemme ehtineet muuttaa yhteen ja mennä kihloihin. Yhtäkkiä vajaa puoli vuotta sitten hän päätti että haluaa muuttaa erilleen.

Vierailija
28.7.

Olen kohta kolmekymppinen nainen, puolisoni on muutaman vuoden vanhempi. Olemme olleet yhdessä jo useamman vuoden, mutta lapsia ei ole. Emme myöskään ole naimisissa. Molemmista asioista on kuitenkin puhuttu.

Vierailija
28.7.

Hei! Miehelläni on mitä ilmeisimmin kaksisuuntainen mielialahäiriö. Hän on menossa tutkimuksiin ja aikoo hommata asianmukaiset lääkkeet. Ongelma on siinä, että mies ei halua omien sanojensa mukaan tuhota minun elämääni ja haluaa suojella minua taudilta ja sen tuomilta vaikeuksilta.

Vierailija
25.7.

Mun poikaystävä on ihana, mut vähän outo. Ollaan seurusteltu vuosi, mut nyt sille on tullu kummia oikkuja. Se on kesälomalla, kotiin tullessaan se on syönyt mun koiran ruuat? Onko normaalia, voiko ihminen kuolla perus koiranruokaan?

Vierailija
18.7.

Mieheni on aina hyväksynyt minut sellaisena kuin olen eikä ryyppää tai hakkaa - ulospäinkin on täydellinen mukava mies.

Vierailija
7.7.

Seksi/tapailusuhde, kestänyt n.2 vuotta. Alkoi kun molemmat olivat parisuhteitansa tahoillaan päättämässä, mikä hidasti meidän seurustelun alkua. Nyt asiat jääneet junnaamaan paikallaan. Luin myös rivien välistä, että hänellä toinenkin "ystävä".

Vierailija
5.7.

Seurustelen miehen kanssa, jolla on valehtelematta useita satoja kauniita ja/tai tyrkyn oloisia naisia facebook-kavereina. Jotkut heistä ovat esimerkiksi strippareita, ja hyvin monella on reippaasti paljasta pintaa esillä profiilikuvissa.

Vierailija
30.6.

Olen Mr. Mark Joe of corp yritys, olemme legit, rekisteröity ja taattu laina yritys, ja annamme 3% lainat tarjota yksityisille, yrityksille, julkishallinnon laitosten ja liike-elämän järjestöjen ja kaikenlaisia ihmisiä. Vapauslainat ovat ratkaisu kaikkiin taloudellisiin ongelmiisi.

Vierailija
29.6.

Mulla on tyttöystävän kanssa tosi paljon riitoja ja ollaan oltu yhes noin 4kk ja koko sen ajan melkeen joka viikko riitoja, mustasukkasuutta yms. Tyttöystävän kaikki kaverit melkeinpä ovat miespuolisia pari yks ko kaks naista sieltä löytyy ja

Vierailija
13.5.

Olemme asuneet yhdessä muutaman vuoden, ja tänään hänen ollessa muualla, tietokoneella ollessani näin Facebook keskustelun jossa ilmeni että oli pettänyt minua viimeviikolla. Mies palaa viikon päästä takasin kotiin ja minulla ei ole aavistustakaan mitä teen.

Vierailija
21.6.

Tapasin puolisoni ja ihastuin. Oli erilainen kuin minä ja ulkomailtakin. Aika kului, huomattiin eroavaisuuksia. Ehdotin eroakin, koska vaikea sopeutua toiseen maahan ja paljastui, että taustalla oli sotkuja (taloudellisia ja eikä ollut saanut avioeroa aikaan).

Vierailija
10.6.

Keljuttaa kun kumppani nykyään jatkuvasti näkee asioissa sen negatiivisen puolen. Se vie itseltä voimavarat jo aamusta kun yrittää olla pahoittamasta mieltä tai olla ärsyyntymättä.