22.11.

Huomio vanhemmat !!!!!

tutun lapsen huoneesta (14v) löytyi tyhjä energiajuoma tölkki. onko neuvoja kuinka varoitella porttiteoriasta kuulostamatta yli suojelevalta? energiajuomista lyhyt matka tupakointii ja muihin laittomiin päihteisiin.

20.6.

Meillä on perheessämme hankala 1 vs 3 tilanne liittyen kotitöihin. Mieheni, lasteni isä, ei ole koskaan osallistunut kotitöihin millään tavalla, koska ne ovat hänen mielestään ikäviä. Hän mielummin käyttää vapaa-aikansa muuten kuin siivoamalla ja pyykkäämällä.

27.8.

Naapuri on nyt yht'äkkiä keksinyt kieltää tytärtään(10v) leikkimästä meidän tyttären(9v) kanssa, tai olemaan lähettyvillä. Hetki sitten pyytämällä pyydettiin että koittaisimme saada tyttäremme jatkamaan partioharrastusta tämän tytön kanssa kun kävivät yhdessä tutustumassa partioon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
23.8.

Hei, minulla on 3 ja 4 vuotiaat lapset ja heille pitäisi päiväkoti löytää. Asustelemme täällä Pihlajamäessä joten meitä lähellä olevat päiväkodit olisivat Marmori, Pihlajanmäki ja Rapakivi. Onko kenelläkään minkäänlaisia kokemuksia näistä päiväkodeista? Henkilökunta?Päiväkodin ympäristö?

1.8.

Äitinä ja ihmisenä en voisi enää nykyaikana kuvitellakaan sodissa kaatuneita(itä ukraikan sota) nuoriso kun osaa pelata pelejä koneillaan,meidän vanhempien olisi syytä alkaa valmistamaan etä ohjattavia ihmis hahmoisia robotteja suojelemaan maatamme.

20.7.

Saimme uuden vanhan tyttö hiiren se oli meidän eka hiiri ja ajattelimme hankkia sille kaksi tai kolme kaveria, mutta sitten kun yritimme hiiren terraariosta totutella sitä uuten kotiin nii hän näykkäsi ja kun sitten yritimme totuttaa sitä pienemmässä kuljetus boksista hiiri puraisi mitä siis pitä

22.5.

Kokemusta espoon kattimatti Matinkylän päiväkodista.mitään ei tehdä lasten kanssa.ei askarrella.ei auteta syömisessä.ruoka valmis ruokia.kokemattomia lastentarhanopettaja Virosta.

21.3.

Tiedättekö..että minä sain katsoa (jostain kumman syystä) miami vicet hammerin kauhuleffat Hollywood beatit hill street bluesit taisteluparit ja sitten kun 90kymmen luku tuli oli aaveita ja kummituksia-sarja..sit näitä mystery and suspense sarjoja..lähiössä oli viime sodan spurguja ja autiotalo

12.3.

Olen ns. toisella kierroksella, omat lapseni ovat jo lentäneet pesästä, mutta puolisollani on vielä 10-vuotiaat kaksoset, jotka ovat luonamme vuoroviikonlopuin ja satunnaisina arki-iltoina. Lapset viihtyvät meillä ja meillä on hyvä ja rento suhde.

1.3.

Olen lukiossa 1-vuosiasteella ja haluaisin lähteä ensi vuodeksi vaihtoon Singaporeen. Kuitenkin selattuani kaikki sivustot missä tarjotaan näitä palveluita, missään ei löydy Singaporea vaihtoehtona. Toinen vaihtoehtoni olisi Bali, mutta sitäkään ei löydy mistään.

15.2.

Olen 14-vuotiaan tytön äiti, joka kyselee neuvoa. Tytär täytti viime vuonna 14 ja tämä hänen poikaystävänsä on 16. Tytär kertoi pari viikkoa sitten, että seurustelee pojan kanssa. Poikaa en edes ole vielä nähnyt ja tytär kyselee yökylään pojan luokse!

15.11.2018

Across the globe, organizations are having a devil of a time managing a shifting corporate culture that’s increasingly reliant upon gig economy workers. As enterprise telecom organizations scurry to adapt, where does the highly skilled freelance worker stand amidst all the noise?

Sisältö jatkuu mainoksen alla