Tervetuloa keskustelemaan!

Ke 07:07

Hei,
    Sinä, joka haluaa lainata nopeasti ja helposti lainaa, voi pyytää morisloancompany1 @ gmail . com. Koska laina ei vaadi vakuuksia, voit lainata mitä tarvitset tai ratkaista muita. Lisätietoja saat nyt ja saat lainaasi + 1-631-858-4522) Kiitos Moris

16.1.

Vuoden 1475 katastrofin jälkeen alle 40 000 "Suomen" asukasta on elossa.

Muistatko asiakirjoja tai legendoja, myyttejä tai tarinoita siitä?

12.1.

Suomen itsenäistyttyä Suomi miellettiin edelleen Venäläiseksi valtioksi. Moni länsimaa tunnusti Suomen itsenäisyyden vasta pitkän ajan jälkeen itsenäisyyden julistamisesta. Sen vuoksi Suomi alkoi hakemaan yhteyksiä pohjoismaihin, jotka olivat tunnetusti länsimaalaisia.

31.10.2017

Kun teini-ikäinen on sairastunut ylipainosta johtuviin eri sairauksiin ja vanhemmat edelleen syöttävät hänelle rasvaista ja sokeripitoista roskaruokaa, niin eikö vanhempia jo voisi asettaa edesvastuuseen lapsen terveyden turmelemisesta? Ala-asteikäinen lapsi painaa n.

29.6.2016

Kyseessä on siis tälläinen asia, kun lapsellamme on nyt alkavaa uhmaikää ja kiukkuaminen on runsasta. Yleensä kiukku etenee niin, että lapsi heittäytyy selälleen ja alkaa kiljua kurkku suorana, välillä lapsi saattaa alkaa lyödä ja potkia.

15.8.2017

Olen raskaana viikolla 36. Olemme mieheni kanssa puhuneet kasvatuksesta ja ajattelin hänen olevan hellä ja nolla toleranssi väkivallasta kasvatuksessa. Minulla kovat traumat lapsuudesta vanhempien väkivallan ja juomisen takia.