28.1.

Heips!

Olen keski-ikäinen 15 vuotiaan tytön yh-iskä. Tyttäreni on kaunis ja vartaloltaan "aikuinen nainen". Siis rinnat kasvaneet jo mittaansa ja takapuolikin naisellisen pyöreä.

24.1.

Mulla on nyt tarve purkaa mieltäni ja ihan sen takia tein tunnukset tänne. Varmaan on muitaki samaa mieltä olevia. Toisaalta uskon et on niitäki jotka ei tätä mun kirjotusta ymmärrä. Ja pahoin pelkään et tästä tulee pitkä pitkä tarina, pahoittelen.

14.1.

En tiedä millaiset muut miehet ovat isinä mutta minusta tuntuu, että hän ei välitä. 18v jätti koulun, ei mene autokouluun, ei töihin, ei kouluun, ei kursseille. Sanoo, että kaikki hyvin. Lääkäri määrää lääkkeitä. Tänään otin taas vaihteeksi puheeksi, että huoneessa on taas alkoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
12.1.

Tytär on 17 v ja nyt on alkanut olemaan pientä kiistaa kotiintuloajoista. Kun kenelläkään kavereilla ei kuulemma nykyään niitä ole, kun on siis whatsappit sun muut, tai yhden tyttären kaverin pitää olla 00.30 kotona, mutta ei sekään niin kellontarkkaa ole..

22.11.2019

Huomio vanhemmat !!!!!

tutun lapsen huoneesta (14v) löytyi tyhjä energiajuoma tölkki. onko neuvoja kuinka varoitella porttiteoriasta kuulostamatta yli suojelevalta? energiajuomista lyhyt matka tupakointii ja muihin laittomiin päihteisiin.

20.6.2019

Meillä on perheessämme hankala 1 vs 3 tilanne liittyen kotitöihin. Mieheni, lasteni isä, ei ole koskaan osallistunut kotitöihin millään tavalla, koska ne ovat hänen mielestään ikäviä. Hän mielummin käyttää vapaa-aikansa muuten kuin siivoamalla ja pyykkäämällä.

27.8.2019

Naapuri on nyt yht'äkkiä keksinyt kieltää tytärtään(10v) leikkimästä meidän tyttären(9v) kanssa, tai olemaan lähettyvillä. Hetki sitten pyytämällä pyydettiin että koittaisimme saada tyttäremme jatkamaan partioharrastusta tämän tytön kanssa kun kävivät yhdessä tutustumassa partioon.

23.8.2019

Hei, minulla on 3 ja 4 vuotiaat lapset ja heille pitäisi päiväkoti löytää. Asustelemme täällä Pihlajamäessä joten meitä lähellä olevat päiväkodit olisivat Marmori, Pihlajanmäki ja Rapakivi. Onko kenelläkään minkäänlaisia kokemuksia näistä päiväkodeista? Henkilökunta?Päiväkodin ympäristö?

1.8.2019

Äitinä ja ihmisenä en voisi enää nykyaikana kuvitellakaan sodissa kaatuneita(itä ukraikan sota) nuoriso kun osaa pelata pelejä koneillaan,meidän vanhempien olisi syytä alkaa valmistamaan etä ohjattavia ihmis hahmoisia robotteja suojelemaan maatamme.

20.7.2019

Saimme uuden vanhan tyttö hiiren se oli meidän eka hiiri ja ajattelimme hankkia sille kaksi tai kolme kaveria, mutta sitten kun yritimme hiiren terraariosta totutella sitä uuten kotiin nii hän näykkäsi ja kun sitten yritimme totuttaa sitä pienemmässä kuljetus boksista hiiri puraisi mitä siis pitä

22.5.2019

Kokemusta espoon kattimatti Matinkylän päiväkodista.mitään ei tehdä lasten kanssa.ei askarrella.ei auteta syömisessä.ruoka valmis ruokia.kokemattomia lastentarhanopettaja Virosta.

21.3.2019

Tiedättekö..että minä sain katsoa (jostain kumman syystä) miami vicet hammerin kauhuleffat Hollywood beatit hill street bluesit taisteluparit ja sitten kun 90kymmen luku tuli oli aaveita ja kummituksia-sarja..sit näitä mystery and suspense sarjoja..lähiössä oli viime sodan spurguja ja autiotalo

12.3.2019

Olen ns. toisella kierroksella, omat lapseni ovat jo lentäneet pesästä, mutta puolisollani on vielä 10-vuotiaat kaksoset, jotka ovat luonamme vuoroviikonlopuin ja satunnaisina arki-iltoina. Lapset viihtyvät meillä ja meillä on hyvä ja rento suhde.

1.3.2019

Olen lukiossa 1-vuosiasteella ja haluaisin lähteä ensi vuodeksi vaihtoon Singaporeen. Kuitenkin selattuani kaikki sivustot missä tarjotaan näitä palveluita, missään ei löydy Singaporea vaihtoehtona. Toinen vaihtoehtoni olisi Bali, mutta sitäkään ei löydy mistään.

15.2.2019

Olen 14-vuotiaan tytön äiti, joka kyselee neuvoa. Tytär täytti viime vuonna 14 ja tämä hänen poikaystävänsä on 16. Tytär kertoi pari viikkoa sitten, että seurustelee pojan kanssa. Poikaa en edes ole vielä nähnyt ja tytär kyselee yökylään pojan luokse!

Sisältö jatkuu mainoksen alla