Tervetuloa keskustelemaan!

31.10.

Kun teini-ikäinen on sairastunut ylipainosta johtuviin eri sairauksiin ja vanhemmat edelleen syöttävät hänelle rasvaista ja sokeripitoista roskaruokaa, niin eikö vanhempia jo voisi asettaa edesvastuuseen lapsen terveyden turmelemisesta? Ala-asteikäinen lapsi painaa n.

30.10.

Hei
ala-asteen tytöillä on kisa kellä on tissit ja rintsikat. Olen 5-6 ope eli tytöt ovat 11-12v, eli juuri tissit alkavat kasvaa. Tytöt keksivät kisan, että kuka uskaltaa näyttää tisut opettajalle, joka oli 24v poikamies.

29.6.2016

Kyseessä on siis tälläinen asia, kun lapsellamme on nyt alkavaa uhmaikää ja kiukkuaminen on runsasta. Yleensä kiukku etenee niin, että lapsi heittäytyy selälleen ja alkaa kiljua kurkku suorana, välillä lapsi saattaa alkaa lyödä ja potkia.

15.8.

Olen raskaana viikolla 36. Olemme mieheni kanssa puhuneet kasvatuksesta ja ajattelin hänen olevan hellä ja nolla toleranssi väkivallasta kasvatuksessa. Minulla kovat traumat lapsuudesta vanhempien väkivallan ja juomisen takia.

11.4.

Heräsin nyt n. klo 1:15 kun lastenhuoneesta kuului kikattelua. Siellä sitä oltiin Habbo armeijan huoneessa tuohon aikaan yöstä! meidän Yrjö-Ernerillä on muutenkin huono iho ja itsetunto jatkuvan tietokoneen tuijottelun seurauksena ja nyt tuli tämä

5.1.

Moi
Minulla.on 13.v tyttö jolle tapahtuu aika paljon tapaturmia. Viimeiset viikot on mennyt yöllävalmomisella tyttärellä kun kuulema polvi satuu. Voiko tämä olla kasvukipua tms??

28.11.2016

Moi, kuulin tyttäreltäni (10 v) että hänen lähivanhempansa lyö häntä usein raivoissaan. Itse en hyväksy minkäänlaista fyysisen koskemattomuuden loukkaamista. Lapsi ei tuota pitänyt minään ihmeellisenä, sanoi vaan että lyönhän minäkin sitä.

1.11.2016

Hei! Olemme Jyväskylän yliopiston varhaiskasvatuksen opiskelijoita ja teimme kurssiimme Kielenkehitys ja äidinkieli liittyen fiktiivisen vlogisarjan. Tavoitteena olisi, että mahdollisimman moni vanhempi kävisi katsomassa sarjamme. Jos sinulla olisi siis hetki aikaa, siitä olisi meille iso apu.

16.10.2016

Asia on, että lapseni (kakkosluokkalainen) ei uskalla olla talossa yksin. Hän on vain yksin ulkona puhelimen kanssa. Joskus hän joutuu olemaan kauankin, jos hänellä alkaa koulu vasta kymmeneltä. Olemme koittaneet kaikkea, mutta ei.