Pe 11:46

Olen 14-vuotiaan tytön äiti, joka kyselee neuvoa. Tytär täytti viime vuonna 14 ja tämä hänen poikaystävänsä on 16. Tytär kertoi pari viikkoa sitten, että seurustelee pojan kanssa. Poikaa en edes ole vielä nähnyt ja tytär kyselee yökylään pojan luokse!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
15.11.2018

Across the globe, organizations are having a devil of a time managing a shifting corporate culture that’s increasingly reliant upon gig economy workers. As enterprise telecom organizations scurry to adapt, where does the highly skilled freelance worker stand amidst all the noise?

22.5.2018

Moikka ! :) Noh tuotas miun tyttäreni (12 kohta 13) haluaisi koko ajan käyttää paitoja farkkujen kanssa josta mennee takapuolen yläpuolelle elikkä takamus näkyy kokonaan. Itse en anna hänen laittaa niitä mutta likka haluaa käyttää kuitenkin. Mitäs mieletä teikäläiset ois?

18.9.2018

Täällä kirjoittaa siis kyseinen 14v tyttö.
ELi 70 euroa kuussa, sillä pitää ostaa kaikki, mukaan lukien esim. Bussilippu n. 30 euroa.
Kaikki vaatteet, meikit,leffat,kahvilat, välipalat yms pitäisi sitten selvitä jäljelle jäävällä 40.

26.8.2018

oon siis 13 vuotias tyttö ja saahan rahaa joskus jos olemme reissussa tai käymme kauppakeskuksessa eli tosi harvoin n. kerran 2 kk. Olisiko hyvä jos saisin 50€ kk vai onko se liikaa jos ostaisin sillä kaiken paitsi ruuat ja hygienia tarvikkeet?

11.6.2018

Hei,
tämä aihe ei ole uusi täällä mutta haluaisin tiedustella kuitenkin taas lapselle kielen opettamisesta.
Puhumme kotona liettuaa aina. Äiti ja minä olemme maahanmuuttajia.
Lapsi kuulee muuten kotona liettuaa, englantia ja suomea jonkin verran.

Sisältö jatkuu mainoksen alla