Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
18.4.

Mielipiteitä saako jo 14 vee teinillä teettää mitään kotitöitä vai antaako viä kypsyy jonkun aikaa
Tyhmä kysymys mut oon miettinyt

15.8.2017

Olen raskaana viikolla 36. Olemme mieheni kanssa puhuneet kasvatuksesta ja ajattelin hänen olevan hellä ja nolla toleranssi väkivallasta kasvatuksessa. Minulla kovat traumat lapsuudesta vanhempien väkivallan ja juomisen takia.

28.1.

Heips!

Olen keski-ikäinen 15 vuotiaan tytön yh-iskä. Tyttäreni on kaunis ja vartaloltaan "aikuinen nainen". Siis rinnat kasvaneet jo mittaansa ja takapuolikin naisellisen pyöreä.

24.1.

Mulla on nyt tarve purkaa mieltäni ja ihan sen takia tein tunnukset tänne. Varmaan on muitaki samaa mieltä olevia. Toisaalta uskon et on niitäki jotka ei tätä mun kirjotusta ymmärrä. Ja pahoin pelkään et tästä tulee pitkä pitkä tarina, pahoittelen.

14.1.

En tiedä millaiset muut miehet ovat isinä mutta minusta tuntuu, että hän ei välitä. 18v jätti koulun, ei mene autokouluun, ei töihin, ei kouluun, ei kursseille. Sanoo, että kaikki hyvin. Lääkäri määrää lääkkeitä. Tänään otin taas vaihteeksi puheeksi, että huoneessa on taas alkoa.

12.1.

Tytär on 17 v ja nyt on alkanut olemaan pientä kiistaa kotiintuloajoista. Kun kenelläkään kavereilla ei kuulemma nykyään niitä ole, kun on siis whatsappit sun muut, tai yhden tyttären kaverin pitää olla 00.30 kotona, mutta ei sekään niin kellontarkkaa ole..

22.11.2019

Huomio vanhemmat !!!!!

tutun lapsen huoneesta (14v) löytyi tyhjä energiajuoma tölkki. onko neuvoja kuinka varoitella porttiteoriasta kuulostamatta yli suojelevalta? energiajuomista lyhyt matka tupakointii ja muihin laittomiin päihteisiin.

20.6.2019

Meillä on perheessämme hankala 1 vs 3 tilanne liittyen kotitöihin. Mieheni, lasteni isä, ei ole koskaan osallistunut kotitöihin millään tavalla, koska ne ovat hänen mielestään ikäviä. Hän mielummin käyttää vapaa-aikansa muuten kuin siivoamalla ja pyykkäämällä.

27.8.2019

Naapuri on nyt yht'äkkiä keksinyt kieltää tytärtään(10v) leikkimästä meidän tyttären(9v) kanssa, tai olemaan lähettyvillä. Hetki sitten pyytämällä pyydettiin että koittaisimme saada tyttäremme jatkamaan partioharrastusta tämän tytön kanssa kun kävivät yhdessä tutustumassa partioon.

23.8.2019

Hei, minulla on 3 ja 4 vuotiaat lapset ja heille pitäisi päiväkoti löytää. Asustelemme täällä Pihlajamäessä joten meitä lähellä olevat päiväkodit olisivat Marmori, Pihlajanmäki ja Rapakivi. Onko kenelläkään minkäänlaisia kokemuksia näistä päiväkodeista? Henkilökunta?Päiväkodin ympäristö?

1.8.2019

Äitinä ja ihmisenä en voisi enää nykyaikana kuvitellakaan sodissa kaatuneita(itä ukraikan sota) nuoriso kun osaa pelata pelejä koneillaan,meidän vanhempien olisi syytä alkaa valmistamaan etä ohjattavia ihmis hahmoisia robotteja suojelemaan maatamme.

20.7.2019

Saimme uuden vanhan tyttö hiiren se oli meidän eka hiiri ja ajattelimme hankkia sille kaksi tai kolme kaveria, mutta sitten kun yritimme hiiren terraariosta totutella sitä uuten kotiin nii hän näykkäsi ja kun sitten yritimme totuttaa sitä pienemmässä kuljetus boksista hiiri puraisi mitä siis pitä

Sisältö jatkuu mainoksen alla