Vierailija

Luin tämän sivuston seksipalstaa, jolla puhuttiin ns. viivapimpeistä. Ketjussa sen määritelmä oli se, että sisemmät häpyhuulet eivät yllä ulompien ulkopuolelle. Sitten sitä yökittiin, että kamala on eikä kukaan halua seksiä sellaisen kanssa.Muistaako kukaan muu, kuinka vielä 80-luvulla mm. Suosikissa tytöt valittivat, että tuntevat itsensä epänormaaleiksi, kun sisemmät häpyhuulet törröttävät näkyvillä? Lääkäri vastasi, että ne voidaan leikata, jos ne hankautuvat pahasti, mutta muuten niillä kyllä pärjää.Lääketieteellisestihän ulompien häpyhuulien on tarkoitus suojata sisempiä ja kaikkea, mikä niiden väliin jää, eli se "viivapimppi" on ideaalein vaihtoehto. Selvä se kuitenkin, että naisia on moneksi, ja jos ei haittaa ole, niin kaikki on käypää.Mutta mitä ihmettä: onko tosiaan häpyhuulissakin muotinsa, jonka naiset antavat häiritä mielenrauhaansa? Mihin maailma on mennyt? Koska aletaan arvostella sisäelimiä?

  • ylös 2
  • alas 2

Sivut

Kommentit (129)

Itselläni sisemmät roikkuu ulompien ulkopuolella. Hankausongelmaa ei ole ollut, paitsi josku yhdynnässä. Lerpukat pitää asetella sopivasti levälleen :-) Tämän palstan myötä olen alkanut pitää itseäni epäonnistuneena luuserina, mitä häpsyihin tulee. Minulla kun ei ole eikä tule olemaan viivapillua koskaan.

eli kun seison peilin edessä ni sellaset 1,5cm lärpäkkeet sieltä näkyy eikä niiku pikkutytöillä pelkkä viiva....onks mulla nyt sit joku hirvee jota ei kukaan panis?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jep, meillä on totaalinen turn off toi pimpero. Just ne roikut kielii siitä, että joku jos näkisi pimpsamme kuvan , saattaisi saada sydärin.2 (kohtalontoverisi)

Täällä samanalaiset romatiikan tappajat ja kohtauksen aiheuttajat. Olen melko nuori ja yksi synnytys takana ja sisemmät häppärit roikkuvat kyllä melko huolettomasti ja todella saattavat aiheuttaa palstalaisille kohtauksen.Aina ovat olleet semmoiset ja palstaa lukiessani olen lerppojen normaaliutta kyllä ruvennut miettimään. Aina ne siellä ovat tuulettuneet, mutta vasta nyt olen kyllä ruvennut asiaa murehtimaan :(No onneksi meitä lerppakerholaisia on onneksi muitakin :)

lärpäkkeet eivät ole hygieenisen näköisiä. Niinpä siellä tehdään kauneusleikkauksia (halutessanne voitte googlettaa "vaginoplasty") pimperoihin.Eiköhän se täälläkin päin maailmaa onnistu, jos lärpäkkeet käyvät häiritsemään asti.

Siksi, koska "lörppäpillut" ovat jenkkien mielestä liian seksikkäitä, eli näyttävät jopa rivoilta ;)

Kunhan toimii ja on terve, se riittää. Pitipä tähänkin ketjuun tulla noita arvostelijoita ja arvottajia.

mä taidan olla kanssa sellainen mihin ei voi koskea pitkällä tikullakaan.

Ongelma on klitoris, se on melko iso, ja kurkistelee aina pitkälle isojen häpyhuulten välistä. Sisemmät häppärit ei sinällänsä näy, mutta klitoris kurkkii koko ajan sieltä isojen häppärien välistä. Eli ei ole mikään kaunis viiva!!!!

normaali eikä luonnolliusen näköinen.Ja kyllä se normaalia on jos sisemmät häpyhuulet näkyvät hiukan kun seisoo vaikka peilin edessä,ym.Mä joskus panikoin mun toista sisempää häpyhuulta nuorena (olinkohan joku 14 v.)ku se oli minusta isomman kokoinen ku toinen.Luulin et se tuli semmoseks ku putosin pyörän satulasta.No tämmöstä tällä kertaa

Eiköhän se nyt ole "normaalimpaa" ja "epänormaalimpaa" on se, että ne eivät mahdu paikalleen, isojen huulten väliin. Mutta yhtä kaikki, jos värkillään pärjää, niin mitä väliä jollain häpyhuulilla on?

että aikuisella naisella voi olla viivapimppi. Luulin aina että vain pikkutytöillä on... Itelläni on ollu lärpäkkeet ainakin yläasteelta asti. Ja miehen mielestä ihana.

lörppöpimppi onkin tavallinen. Luulin, että se on erikoinen poikkeus. Sanan viivapimppikin opin täältä. Itselläni lienee sellainen. Neljä häpyhuulta on, mutta pienet eivät näy haaroja levittämättä. Hyvin olen omani kanssa viihtynyt ja mieheni rakastaa sitä yli kaiken. Pitäkää tekin omistanne :)

Lainaus:

lörppöpimppi onkin tavallinen. Luulin, että se on erikoinen poikkeus. Sanan viivapimppikin opin täältä. Itselläni lienee sellainen. Neljä häpyhuulta on, mutta pienet eivät näy haaroja levittämättä. Hyvin olen omani kanssa viihtynyt ja mieheni rakastaa sitä yli kaiken. Pitäkää tekin omistanne :)


Lerppa tai viiva, pimppi rules ;-D

Mitkä ne sisemmät häpyhuulet on??? Mulla on häpyhuulet ja klitoris. Missä välissä ne sisemmät häpyhuulet on?

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla