Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Millä perusteella valitset rasvaksi voin

Vierailija
27.10.2021 |

kun terveellisiäkin vaihtoehtoja on?

Kommentit (73)

Vierailija
1/73 |
27.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska maku, ominaisuudet ja luonnollisuus. Ja terveellisyys ❤️

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/73 |
27.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syö sinä ap kissasta keitettyä akselirasvaa, minä syön luonnollista tuotetta.

Vierailija
4/73 |
27.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan sillä perusteella että voi on kuitenkin terveellisempää kuin kevyttuotteet

Vierailija
5/73 |
27.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi on terveellistä kunhan sitä ei kilokaupalla vetele. Se on kuitenkin luonnollinen tuote toisin kuin lisäainemargariinit. 

Vierailija
6/73 |
27.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuten mitä vaihtoehtoja?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/73 |
27.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi on luonnon tuote. Maku hyvä ja ruoan valmistuksessa ehdoton. Kissanrasvaa en käytä ollenkaan se maistuu pahalta. Kissanrasvan jätän kauppaan.

Vierailija
8/73 |
27.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska meillä on lehmiä ja on kiva kirnuta itse voita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/73 |
27.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kuten mitä vaihtoehtoja?

Margariineja ja rypsiöljyä

Vierailija
10/73 |
27.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maku ja terveellisyys. Leivän päälle en iske levitteitä mutta ruuanlaitossa ja leipomisessa käytän voita. Toki öljyä käytän silloin jos resepti niin vaatii.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/73 |
27.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voita en käytä sellaisenaan ollenkaan. Leivontaan käyttäisin, mutta en leivo kun en osaa. 

Vierailija
12/73 |
27.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Koska maku, ominaisuudet ja luonnollisuus. Ja terveellisyys ❤️

Tuon terveellisyyden olisit voinut jättää pois, muista samaa mieltä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/73 |
27.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki eläinrasvat ovat terveellisiä. Niitä aivomme on nauttinut kymmeniä tuhansia vuosia. Tottakai jos istuu paikallaan niin menee suonet tukkoon, koska se jos jokin on luonnotonta.

Vierailija
14/73 |
27.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kuten mitä vaihtoehtoja?

Margariineja ja rypsiöljyä

Nuo eivät ole vaihtoehtoja, jos haluaa syödä terveellisesti. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/73 |
27.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Isovanhempani elivät liki 100-vuotiaiksi käyttäen rasvana pelkästään voita. Ei se kovin epäterveellistä siis voi olla. 

Vierailija
16/73 |
27.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kolesteroliarvoon ei voi ruoalla paljon vaikuttaa, sen hapettumiseen voi antioksidanteilla mutta sehän ei sovi lääkefirmojen bisneksiin.

Vierailija
17/73 |
27.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Koska maku, ominaisuudet ja luonnollisuus. Ja terveellisyys ❤️

Voi, terveellisyys ja sydänmerkki samassa lauseessa. Voi luoja sentään! Käytän minäkin voita leipoessani, mutta en sitä terveelliseksi sanoisi..

Vierailija
18/73 |
27.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sillä perusteella, että voi ei sisällä palmuöljyä tai muita epäterveellisiä täyteaineita. 

Vierailija
19/73 |
27.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Koska maku, ominaisuudet ja luonnollisuus. Ja terveellisyys ❤️

Voi, terveellisyys ja sydänmerkki samassa lauseessa. Voi luoja sentään! Käytän minäkin voita leipoessani, mutta en sitä terveelliseksi sanoisi..

Millä tahansa rasvalla voi leipoa. Olen esimerkiksi paistanut kanankoipia ja ottanut rasvan talteen siivilän avulla. Tulee ihan sairaan hyviä sämpylöitä.

Vierailija
20/73 |
27.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Koska maku, ominaisuudet ja luonnollisuus. Ja terveellisyys ❤️

Voi, terveellisyys ja sydänmerkki samassa lauseessa. Voi luoja sentään! Käytän minäkin voita leipoessani, mutta en sitä terveelliseksi sanoisi..

Harmi, että olet noin vähän perehtynyt asioihin. Ihan mielenkiinnosta: mitä rasvaa käytät leivän päällä?