Lue keskustelun säännöt.
Miten maustat jauhelihakastikkeen?
10.04.2008 |
Mä en oikeastaan saa siitä hyvää muulla kuin liemikuutiolla. Ne lisäaineet vaan hirvittää... Ja jos laittaa tomaattimurskapurkin, siitä tulee liian hapanta. Kannattaisiko tomaattimurska jättää pois?
Kommentit (3)
Ihan tavallisen perusjauhelihakastikkeen maustan yrttisuolalla, jossa ei ole E621 aromivahvennetta. Lisäksi saatan laittaa joukkoon vähän musta- ja valkopippuria.
Välillä lorautan joukkoon ketsuppia, jos tarjoan pastan kanssa.
Kunnon tomaattisen kastikkeen maustan yrittisuolan lisäksi basilikalla, oreganolla, tinjamilla, valkosipulilla ja paprikajauheella.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
mä laitan tomaattimurskaa mutta sitten jos haluaa pehmentää, niin vähän sinappia ja ketsuppia myös sekaan. Maun mukaan sitten vaikkapa oreganoa ja basilikaa, mustapippuria...