Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten maustat jauhelihakastikkeen?

Vierailija
10.04.2008 |

Mä en oikeastaan saa siitä hyvää muulla kuin liemikuutiolla. Ne lisäaineet vaan hirvittää... Ja jos laittaa tomaattimurskapurkin, siitä tulee liian hapanta. Kannattaisiko tomaattimurska jättää pois?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
10.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

mä laitan tomaattimurskaa mutta sitten jos haluaa pehmentää, niin vähän sinappia ja ketsuppia myös sekaan. Maun mukaan sitten vaikkapa oreganoa ja basilikaa, mustapippuria...

Vierailija
2/3 |
10.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan tavallisen perusjauhelihakastikkeen maustan yrttisuolalla, jossa ei ole E621 aromivahvennetta. Lisäksi saatan laittaa joukkoon vähän musta- ja valkopippuria.



Välillä lorautan joukkoon ketsuppia, jos tarjoan pastan kanssa.



Kunnon tomaattisen kastikkeen maustan yrittisuolan lisäksi basilikalla, oreganolla, tinjamilla, valkosipulilla ja paprikajauheella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
10.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makea kumoaa happamuutta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kuusi seitsemän