Tein uunipuuroa ja lapioin sen suoraan roskiin. Help!
Joku kertoi, että laittaa puuron yöksi takkaan ja syö joka aamu puuroa. No, näin minäkin kokeilin.
Kuumensin vuolukivitakan kolmella pesällisellä niin kuumaksi, että takan seinä ylös asti oli kuuma.
Viimesten hiillosten mentyä suljin pellit.
Mittasin valurautapataan 2dl vettä, 1 l maitoa, 2 dl riisiä, 1 tl suolaa.
Laitoin padan uuniin ilman kantta klo 23.
Otin padan uunista klo 07.
Puurossa oli paksu ruskea pinta, ja sen sai taltalla ja vasaralla moukaroitua suoraan roskiin.
Mitä tein väärin? No, ainakin kansi olisi pitänyt olla... Hölmö minä.
Kommentit (3)
mites takan lämpötila sitten oikein " mitataan" ? Kyseessä on siis ihan rehellinen takka, ei leivinuuni.
ap
Maksaa muutaman euron. Todella sinulla oili liian kuuma uuni. Puuro kuuluu tehdä jälkilämmöllä hitaasti. Lämpöä voi olla reilu sata astetta.
lämmitä seuraavalla kerralla uuni jo aiemmin päivällä, lämmöksi varmasti riittää joku 150 astetta maksimissaan kun puuron laitat uuniin