Millaisella pesumenetelmällä kasvikset ja salaatinlehdet pitäisi puhdistaa, jotta raskaana oleva voi huoletta syödä niitä?
Ei kai tavallinen vesipesu voi riittää tarpeellisen hygieniatason saavuttamiseksi?
Kommentit (4)
Vierailija:
ravintolassa, työmaaruokalassa tai ihan missä muualla vaan..... Suurtalouskeittiöissä ei todellakaan pestä mitään salaatinlehtiä....Joten senpuoleen on ihan turha niitä pestä, mutta toki kotona on kiva pestä suurimmat mullat pois....
T: Suurtalousesimies
Vierailija:
ravintolassa, työmaaruokalassa tai ihan missä muualla vaan..... Suurtalouskeittiöissä ei todellakaan pestä mitään salaatinlehtiä....Joten senpuoleen on ihan turha niitä pestä, mutta toki kotona on kiva pestä suurimmat mullat pois....
T: Suurtalousesimies
Olen ollut pienemmissä ja isommissa keittiöissä (lähinnä henkilöstöravintoloissa, palvelutalossa ja sairaalassa) töissä ja kyllä on kaikissa salaatit pesty. Aika riskaabelia jättää pesemättä... Teidän keittiössä ei taideta harrastaa myöskään omavalvontaa?
min, kyllä pöpöt kuolee siinä ajassa.
ravintolassa, työmaaruokalassa tai ihan missä muualla vaan..... Suurtalouskeittiöissä ei todellakaan pestä mitään salaatinlehtiä....
Joten senpuoleen on ihan turha niitä pestä, mutta toki kotona on kiva pestä suurimmat mullat pois....
T: Suurtalousesimies