Päivässä tulisi syödä seuraavat ateriat: aamupala, aamiainen, lounas, välipala, päivällinen, välipala, illallinen, iltapala.
Kommentit (121)
Mitkä ihmeen aamupala ja aamiainen?
eipä sitten kerkeäisi töissä käydä lainkaan.
Illlalla ei kannata ainakaan kovin raskaasti syödä koska se vaikuttaa unenlaatuun. Jotaiin teetä ja korppuja.
Työpäivinä aamiainen, lounas, illallinen. Vapaapäivänä brunssi ja illallinen.
Vierailija kirjoitti:
Mitkä ihmeen aamupala ja aamiainen?
Aamupala on esim se kotona nautittu omena. Aamiainen on sitten se perusteellisempi, jonka jotkut syövät jopa työpaikallaan, että voi syödä ajan kanssa. Siis aamupala pikainen tankkaus, aamiainen rauhallisempi ateria. Ei väliä paikalla tai edes sillä käykö töissä, vaan se aterian sisältö.
Syön toki. Pitäähän sitä uskoa, kun itseään fiksummat ovat sen minulle kertoneet. Itseltä löytyy 2-tyypin diabetes, nivelreuma, tendiniittejä, krooninen väsymys ja aivosumu.
Vakaasti uskon, että kyllä lääkärit ja ravitsemusterapeutit tietävät nämä asiat. Itse olin vain poikkeustapaus.
Vierailija kirjoitti:
Työpäivinä aamiainen, lounas, illallinen. Vapaapäivänä brunssi ja illallinen.
Brunsssi jossain italialaisessa pastaravintolassa ja kylkeen lasillinen punaviiniä joka voimistaa verenkiertoa ja hyvää seksiä illan pääteeksi.
Milläköhän ajalla töitä tehdään jos kymmenen kertaa päivässä kokkaa ja syö? Minä syön kaksi tai kolme kertaa, ja voin loistavasti.
Siis joo, ehdottomasti niin verensokeri pysyy tasaisena! Lisäksi tulevat tietty maitokahvit sokerilla ja silloin tällöin naamaan heitetty makeinen. Ihminen nääntyy nälkään, ellei syö vähintään muutaman tunnin välein. Aina kannattaa olla varautunut verensokerin laskuun ja pitää erilaisia välipaloja laukussa ja taskussa. Tämä edesauttaa myös painonhallintaa kuten katukuvassa näkyy.
Vierailija kirjoitti:
Milläköhän ajalla töitä tehdään jos kymmenen kertaa päivässä kokkaa ja syö? Minä syön kaksi tai kolme kertaa, ja voin loistavasti.
Et sitten sarkasmista ole kuullut?
Syön lounas, välipala (joskus), illallinen, iltapala.
Ei kaikkea kannata uskoa.
Syön 3 (joskus 4) kertaa päivässä ja pärjään mainiosti.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Työpäivinä aamiainen, lounas, illallinen. Vapaapäivänä brunssi ja illallinen.
Brunsssi jossain italialaisessa pastaravintolassa ja kylkeen lasillinen punaviiniä joka voimistaa verenkiertoa ja hyvää seksiä illan pääteeksi.
Minen oo pastaa syöny vuosikymmeneen. Turhia hiilihydraatteja.
Syön aamupalan ja päivällisen, en muuta.
Amerikassa riittää kun syö kerran viikossa ja kakkii kerran kahdessa viikossa. Suomalaiset kakkaavat liikaa amerikanstandardeihin.
Nyt on joku hobitti ollu asialla kun on keksitty 2 aamupalaa ja 2 iltapalaa.
Vierailija kirjoitti:
Siis joo, ehdottomasti niin verensokeri pysyy tasaisena! Lisäksi tulevat tietty maitokahvit sokerilla ja silloin tällöin naamaan heitetty makeinen. Ihminen nääntyy nälkään, ellei syö vähintään muutaman tunnin välein. Aina kannattaa olla varautunut verensokerin laskuun ja pitää erilaisia välipaloja laukussa ja taskussa. Tämä edesauttaa myös painonhallintaa kuten katukuvassa näkyy.
Tämä.
Ja jos kuitenkin alkaa olla verensokerin kanssa jostain kumman syystä ongelmia, niin ei hätää! Asian voi hoitaa kuntoon nykyaikana tarjolla olevilla hyvillä lääkkeillä. Elintapoja voi toki yrittää vielä parantaa ottamalla aamupäivään jokin pieni välipala, esim täysjyvää ja hedelmä.
Vierailija kirjoitti:
Nyt on joku hobitti ollu asialla kun on keksitty 2 aamupalaa ja 2 iltapalaa.
Aamiaisen ja aamupalan selitin jo.
Illallinen on eri asia kuin päivällinen. Päivällinen on kotona oman porukan kesken tehty arkinen, helppo ja nopea mutta terveellinen ruoka. Illallinen on naapurien, sukulaisten tai ystävien kanssa nautittu ateria, johon panostetaan hieman enemmän, voi olla kotonakin tehty mutta usein nautitaan kodin lähellä sijaitsevassa ravintolassa, seurustellen ja keskustellen päivän tapahtumista. Iltapala on rinnastettavissa aamupalaan, ei kovin iso ateria, esim. yksi leipä.
En todellakaan. Väliin jää aamupala, illanen sekä välipalat.