Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Luetelkaa kotiruokia, jotka voi luokitella terveellisiksi?

Vierailija
04.02.2016 |

Tuntuu, ettei mitään saisi syödä. Makaronilaatikko on pelkkää tyhjää hiilihydraattia ja punaista lihaa. Munakas tekee pahaa verisuonille. Kasvissosekeitto pitäisi tehdä ilman kermaa. Mikä on pelkästään hyvää ja terveellistä?

Kommentit (150)

Vierailija
1/150 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt kun luin keskustelun, taidan mennä tekemään munakasta. :)

Vierailija
2/150 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sellaista ei olekaan, mikä olisi kaikkien mielestä hyvää ja terveellistä. Tai edes sellaista, mikä olisi kaikkien mielestä "kotiruokaa". Syö kohtuudella kaikkea hyvää ja nauti elämästä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/150 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kasvishernekeitto.

Vierailija
4/150 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä. Jotkut syö pekonia päivittäin, itse en moiseen lähtisi.

Kanaa ja höyrytettyjä vihanneksia sen sijaan suosin.

Vierailija
5/150 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En tiedä. Jotkut syö pekonia päivittäin, itse en moiseen lähtisi.

Kanaa ja höyrytettyjä vihanneksia sen sijaan suosin.

Eikö käytännössä kaikessa kananlihassa ole ESBL-sairaalabakteeri?

Vierailija
6/150 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuuluuko kasvissosekeittoon kerma?

Ups. En ole koskaan hoksannut sitä käyttää, kun on vaan rasvaa. Makua saa juustoista paremmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/150 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puhdas, prosessoimaton ruoka. Kasvikset, kala, liha... Kananmunat ovat hyvä proteiinin lähde, saa syödä. Suomalaiset ravintosuositukset ovat kummallisia. Niihin ei kannata luottaa.

Vierailija
8/150 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Monipuolinen kasviskeitto ilman perunaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/150 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

No esim mainitsemasi makaronilaatikko täysjyvämakarooniin ja korvaat vähärasvaisella jauhelihalla. Jos kyse nimenomaanpu aisesta lihasta, laita kanan- tai kalkkunanjauhelihaa.

Vierailija
10/150 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen kasvissosekeiton turkkilaiseen jugurttiin, se on mielestäni hyvä vaihtoehto. Antaa proteiiniakin urheilijateinille.

Kala on terveellistä myös, uunikala varsinkin.

En näe mitään epäterveellistä myöskään esim. jauhelihakastikkeessa, joka on tehty tomaattimurskaan.Makaroonit vai vaihtaa täysjyväpastaan, niistä saa iha mukavasti kuitua. Mutta, kuten joku kirjoittikin, kaikesta löytyy aina jotain epäterveellistä.

Näistäkin edellämainitsemistani osaan kyllä kertoa myös mitä joku toinen niissä epäterveellisenä pitää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/150 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tuntuu, ettei mitään saisi syödä. Makaronilaatikko on pelkkää tyhjää hiilihydraattia ja punaista lihaa. Munakas tekee pahaa verisuonille. Kasvissosekeitto pitäisi tehdä ilman kermaa. Mikä on pelkästään hyvää ja terveellistä?

Sydänkohtauksen saaneista 3/4:lla on kolesteroliarvot oikein hyvät, joten kananmunan kolesterolia ei ole mitään syytä pelätä. Suomessa ollaan vaan niin jäljessä näissä asioissa, ilmeisesti THL:n korruption vuoksi. Usassahan kananmuna- ja rasvakielto kumoutuivat kokonaan uusimpiin kansallisiin suosituksiin viime vuonna.

Vierailija
12/150 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Puhdas, prosessoimaton ruoka. Kasvikset, kala, liha... Kananmunat ovat hyvä proteiinin lähde, saa syödä. Suomalaiset ravintosuositukset ovat kummallisia. Niihin ei kannata luottaa.

Olkoonkin kananmunat hyvä proteiininlähde, mutta kyllä verisuonet huutaa halleluujaa. Monen suomalaisen kolesteroli nousee herkästi, joten en suosittele kananmunia. Kalaa syödessämme meidän tulisi muistaa syövämme maailman saastuneimman meren kalaa... Ja liha? Millä perusteella se on terveellistä? Mikä liha?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/150 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tuntuu, ettei mitään saisi syödä. Makaronilaatikko on pelkkää tyhjää hiilihydraattia ja punaista lihaa. Munakas tekee pahaa verisuonille. Kasvissosekeitto pitäisi tehdä ilman kermaa. Mikä on pelkästään hyvää ja terveellistä?

Sydänkohtauksen saaneista 3/4:lla on kolesteroliarvot oikein hyvät, joten kananmunan kolesterolia ei ole mitään syytä pelätä. Suomessa ollaan vaan niin jäljessä näissä asioissa, ilmeisesti THL:n korruption vuoksi. Usassahan kananmuna- ja rasvakielto kumoutuivat kokonaan uusimpiin kansallisiin suosituksiin viime vuonna.

Ja tällä kumouksellahan ei ole mitään tekemistä lihafirmojen korruption kanssa? ;)

Vierailija
14/150 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syökää ituja, papuja ja pähkinöitä. Elätte 125-vuotiaiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/150 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Teen kasvissosekeiton turkkilaiseen jugurttiin, se on mielestäni hyvä vaihtoehto. Antaa proteiiniakin urheilijateinille.

Kala on terveellistä myös, uunikala varsinkin.

En näe mitään epäterveellistä myöskään esim. jauhelihakastikkeessa, joka on tehty tomaattimurskaan.Makaroonit vai vaihtaa täysjyväpastaan, niistä saa iha mukavasti kuitua. Mutta, kuten joku kirjoittikin, kaikesta löytyy aina jotain epäterveellistä.

Näistäkin edellämainitsemistani osaan kyllä kertoa myös mitä joku toinen niissä epäterveellisenä pitää.

Eikö jugurtin syöpäriski juuri todettu suuremmaksi kuin alkoholin ja tupakan? Eikö kannattaisi suosia viiliä? Jauhelihan tuotantoprosessin nähneenä en kyllä voi pitää sitä terveellisenä. Vertaapa hieman kaupassa tätä täysjyväpastaa normaalipastaan :) Eroa ei juurikaan, paitsi värissä ja hinnassa!

Vierailija
16/150 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Syökää ituja, papuja ja pähkinöitä. Elätte 125-vuotiaiksi.

Ituja en kyllä lähtisi syömään. Ne on todettu epäterveellisiksi jo moneen kertaan. Papujen tulisi olla tuoreita/kuivattuja, koska niissä säilötyissä on hirveästi lisäaineita. Pähkinät ovat kyllä terveellisiä, paitsi maapähkinä, joka ei pähkinä olekaan :)

Vierailija
17/150 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tuntuu, ettei mitään saisi syödä. Makaronilaatikko on pelkkää tyhjää hiilihydraattia ja punaista lihaa. Munakas tekee pahaa verisuonille. Kasvissosekeitto pitäisi tehdä ilman kermaa. Mikä on pelkästään hyvää ja terveellistä?

Sydänkohtauksen saaneista 3/4:lla on kolesteroliarvot oikein hyvät, joten kananmunan kolesterolia ei ole mitään syytä pelätä. Suomessa ollaan vaan niin jäljessä näissä asioissa, ilmeisesti THL:n korruption vuoksi. Usassahan kananmuna- ja rasvakielto kumoutuivat kokonaan uusimpiin kansallisiin suosituksiin viime vuonna.

Ja tällä kumouksellahan ei ole mitään tekemistä lihafirmojen korruption kanssa? ;)

En tiedä, kuka Usassa on korruptoinut ja ketä, mut suuntaus on hyvä silti. Ranskalaisilla on maailman parhaimpia sydänterveyksiä, syövät myös paljon tyydyttynyttä rasvaa.

Vierailija
18/150 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä syödään esim. Linssikeittoa, hummusta kanan ja kasvisten kera, kalaa ja salaattia, papujuuresmuhennosta avokaadoilla, kvinoaa ja paahdettuja kasviksia, kanaa salsakasvispedillä yms... Jos syödään esim. Jauhelispagettia niin käytän täysjyvää ja tungen sekaan selleriä, kesäkurpitsaa yms.

Vierailija
19/150 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tuntuu, ettei mitään saisi syödä. Makaronilaatikko on pelkkää tyhjää hiilihydraattia ja punaista lihaa. Munakas tekee pahaa verisuonille. Kasvissosekeitto pitäisi tehdä ilman kermaa. Mikä on pelkästään hyvää ja terveellistä?

Sydänkohtauksen saaneista 3/4:lla on kolesteroliarvot oikein hyvät, joten kananmunan kolesterolia ei ole mitään syytä pelätä. Suomessa ollaan vaan niin jäljessä näissä asioissa, ilmeisesti THL:n korruption vuoksi. Usassahan kananmuna- ja rasvakielto kumoutuivat kokonaan uusimpiin kansallisiin suosituksiin viime vuonna.

Ja tällä kumouksellahan ei ole mitään tekemistä lihafirmojen korruption kanssa? ;)

En tiedä, kuka Usassa on korruptoinut ja ketä, mut suuntaus on hyvä silti. Ranskalaisilla on maailman parhaimpia sydänterveyksiä, syövät myös paljon tyydyttynyttä rasvaa.

Lihafirmat terveystutkimuksia. Lihansyönti lisää merkittävästi syöpäriskiä eikä sitä voi suositella sen ympäristökuormittavuudenkaan vuoksi.

Vierailija
20/150 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Teen kasvissosekeiton turkkilaiseen jugurttiin, se on mielestäni hyvä vaihtoehto. Antaa proteiiniakin urheilijateinille.

Kala on terveellistä myös, uunikala varsinkin.

En näe mitään epäterveellistä myöskään esim. jauhelihakastikkeessa, joka on tehty tomaattimurskaan.Makaroonit vai vaihtaa täysjyväpastaan, niistä saa iha mukavasti kuitua. Mutta, kuten joku kirjoittikin, kaikesta löytyy aina jotain epäterveellistä.

Näistäkin edellämainitsemistani osaan kyllä kertoa myös mitä joku toinen niissä epäterveellisenä pitää.

Eikö jugurtin syöpäriski juuri todettu suuremmaksi kuin alkoholin ja tupakan? Eikö kannattaisi suosia viiliä? Jauhelihan tuotantoprosessin nähneenä en kyllä voi pitää sitä terveellisenä. Vertaapa hieman kaupassa tätä täysjyväpastaa normaalipastaan :) Eroa ei juurikaan, paitsi värissä ja hinnassa!

Luitkos yhtään mitä kirjoitin :D