Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voiko siskonmakkarakeittoon laittaa punajuurta?

Vierailija
13.12.2015 |

Kukaan kokeillut?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
13.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tottakai, jos tykkää punajuuresta. Punajuuren keittoaika on tosin pitempi kuin perunan ja juuresten, joten pitää laittaa ensin kiehumaan. Ja punajuuri myös värjää perunat ja maggarat aika jännän värisiksi. Itse en laittaisi. 

Vierailija
2/9 |
13.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kai mitä vaan voi laittaa, eri asia onko se hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
13.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kai mitä vaan voi laittaa, eri asia onko se hyvää.

 

Se on selvä se.

Vierailija
4/9 |
13.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos haluaa laittaa siskonmakkarakeittoon punajuurta, kannattaa käyttää valmiiksi keitettyä purkiipunajuurta.

Jos taas haluaa köyttää raakaa punajuurta, kannsttaa tehdä niin päin, että ensin tekee borshkeiton ja lopuksi pusertelee sinne sisknmakkaraa.

Vierailija
5/9 |
13.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se sen jälkeen ole siskonmakkarakeittoa.

Perinteet kunniaan.

Vierailija
6/9 |
13.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Borsch-keitto

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
03.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei

Vierailija
8/9 |
03.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

En laittais punajuurta, koska se värjää, mutta keltajuurta olen laittanut ja hyvältä maistui!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
03.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki juurekset sinänsä sopivat hyvin siskonmakkarakeittoon. 

Mutta kuten on mainittukin, niin värjää punaiseksi koko sopan. Ei ole ehkä kovin herkullisen näköistä, mutta maku ei varmasti kärsi. 

Onpa muuten ruokien aatelia siskissoppa...  Ja aina parempaa, kun muhii yön yli jääkaapissa. Juuresten maku oikein korostuu suolaisen ja rasvaisen makkaran kanssa. Sluprs!