Miksi naiset haluavat ilman kumia (1 yö)

Vierailija

Miksi suuri osa naisista ei halua käyttää kumia yhden yön seksisuhteissa?

Itse ehdotan tuon käyttöä näisssä kuvioissa aina, mutta suurin piirtein joka toinen nainen ei noita halua käyttää (perusteet tasoa "mä syön pillereitä.. eihän sulla ole mitään", "ne on nyt vähän kaukana ei kai meidän tarvii" .. tai muuta vastaavaa). Eipä siinä - miestä nyt ei suorastaan tarvitse pakottaa paljaalla laittamaan, mutta en silti täysin ymmärrä naisten ajatusmaailmaa tässä.

Omia pohdintoja (en pidä näistä ajatuksista oikein mitään tyhjentävänä..):

* Joka toinen nainen on salaa hakemassa lasta (tuskin?)

* Kumi vähentää naisen nautintoa (sori - en usko)

* Nainen ei puheistaan huolimatta hae yhden yön suhdetta ja ajattelee saavansa suhteen sillä, että antaa heti paljaalla (vähän surullista ehkä..)

* Nainen leikkii käyvänsä läpi jonkin romanttisen elokuvan juonta jossa pari ei kiihkoissaan edes ajattele ehkäisyä tjsp. ja kumin käyttö sotkisi tämän naisen pään sisäisen tarinan (eivät naiset näin lapsellisia ole (kai?))

Siispä - miksi ihmeessä?

Sivut

Kommentit (46)

Vierailija

Koska

- nainen on naiivi eikä usko saavansa siltä kerralta tauteja, on ollut pitkässä parisuhteessa eikä tajua suojaamattomien irtosuhteiden todennäköisiä seurauksia tai ole tottunut kumeihin

- nainen on impulsiivinen eikä vain välitä

- naisella on jo ainakin virustaudit (kondylooma, herpes)

Kaveripiirin perusteella.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ovatko nämä naiset suomalaisia? Oletko rikas?

Ap- Kaikki on olleet suomalaisia normaaleita koulutettuja naisia. En ole mikään hirveän rikaskaan.

Vierailija

Ehkä sellaiset naiset nimenomaan on halukkaampia yhdenyönjuttuihin, jotka haluaa lapsen? Muilla ei ole niin kiire, etteivätkö vois odottaa oikeita treffejä ja vähän parempaa tuntemista? Itsellänikin on yksi tuollainen kaveri, joka leikkii tuolla että "tulisiko raskaaksi, eikö tulisi". Hän ei suunnittele elämäänsä yhtään, vaan lapsia tulee jos tulee sen kanssa jonka kanssa sattuu tulemaan. On saanut lapsen yhdenyön jutusta ja on yrittänyt sitä useammankin kanssa, mutta ei ole tärpännyt.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat