Palstalaakarit apua: miehella patti kivesten valissa!

Vierailija

Mies naytti viime viikolla miten oli loytanyt kiveksistaan patin suihkussa. Kokeilin itsekin, se oli pitkulainen 1x2 cm kokoinen patti kivesten valissa. Mies ei ole viela saanut aikaiseksi soittaa laakarille, ja selitti vastaukseksi jotain ettei halua menna kourittavaksi. Kenellaan kokemuksia mita tuollaiset patit voivat olla ja onko laakariin menoon viivyttely ok? En halua painostaa miesta liikaa, mutta kuitenkin oudot patit soisi tarkastaa.

Kommentit (5)

Prototyyppi
Seuraa 
Liittynyt31.10.2015

Kivessyöpä tulee kyllä ekana mieleen, valitettavasti. Se on kyllä nopea ja vaivaton käydä lääkärissä näyttäytymässä ja parhaassa tapauksessa voi lääkärikäynnin jälkeen joko huokaista helpotuksesta tai saada ajoissa hoitoa vakavampaan sairauteen. Mitään noloa tuossa ei ole ja miehesi ei takuulla ole ensimmäinen eikä viimeinen, jonka kiveksiä lääkäri kopeloi.

Vierailija

Joo ehdottomasti lääkäriin, sama oli omalla miehellä ja paljastui kivessyöväksi. Hoitoprosessi oli lyhyt ja nyt jo terveenä töissä. Usein ei tarvitse edes liitännäishoitoja.

Vierailija

Kiitos vastauksista, pelottavaa etta syopa on monella ensimmaisena mielessa. Minusta tuntuu etta mies on itsekin peloissaan, koska hanen kotikylassaan on ollut viime vuosina oikea syopa-epidemia - 2000 asukkaan kylasta ainakin 6 on saanut leukemian, yksi miehen parhaista ystavista kuoli aivosyopaan ja juuri pari viikkoa sitten oli miehen enon hautajaiset, paksusuolisyopa. Eilen syodessa miehen kasi alkoi tarisemaan haarukkaa pidellessa ihan nakyvasti, niin itsekin maalailin jo kivessyopaa etapesakkeineen, mutta jarkevasti ajateltuna en haluaisi hypata kauhukuviin ilman perusteita.

Toivottavasti mies saa soitettua ensi viikolla, en minakaan rupea kolmekymppisen kormyn puolesta soittelemaan laakareille. Omituista miten ihminen ei valita itsestaan sen vertaa ettei saa tammoisia asioita hoidettua!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat