Moppimafia?

Vierailija

Onko kukaan ehtinyt testaamaan tämän yrityksen kotisiivousta ja millaista oli työn jälki? Tuntuu vaan tuo omistaja vähän oudolta sivujen perusteella.

Kommentit (3)

Anne MoppiMafia

Hei, olen Anne josta esittely sivuilla. Kotisiivouksia meillä tällä hetkellä muutamia. Olemme enemmänkin rakennuspuolella myyneet työtämme. Aloitimme lokakuussa ja yrityksessä työskentelee tällä hetkellä rakennuksilla Helsinki- Espoo- Vantaa 10 henkilöä.
Kotisiivouksesta olemme saaneet vain hyvää palautetta mutta meillä on Elina, ainoa kotisiivooja. Aivan aarre kotisiivouksissa. Hänelle ei valitettavasti mahdu uusia asiakkaita mutta olemme keränneet tarjouspyynnön perusteella mahdollista aluetta toiselle kotisiivoojalle.
Yritys haluaa erottua massasta ja sen takia meillä henkilöesittely myös sivuillamme. Myös nimi herättää monesti kysymyksiä mutta se on ollut meidän tarkoitus. MoppiMafia on perheyritys joka myy laatua.
Toivon kaikille hyvää pakkastalven jatkoa ja kiitos mielenkiinnosta yritystämme kohtaan. Toivottavasti joku asiakkaistamme huomaisi keskustelun ja antaisi meistä palautetta 😊

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat