Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Entä mitä tuli luokkanne/koulunne kauneimmasta tytöstä (tai pojasta), oliko siitä elämässä etua ?

Vierailija

Viitaten edellisiin ketjuihin mitä tuli luokan priimuksista tai luokan huonoista, niin entäs se luokan kaunein tyttö tai komein poika ?

Autoiko kauneus sitä normaalin koulumenestyksen omaavaa oikeassa elämässä, ja jos auttoi, niin miten pitkälle ?

Jos kauneus antaa mahdollisuuden valita kumppani kuin kumppani...  niin miten hyvin oma valinta osui oikein eli oliko kauneudesta hyötyä vai ei ?

Sivut

Kommentit (72)

Vierailija

Luokan kaunein tyttö oli myös monessa aineessa luokan priimus. Päätyi matkatoimiston myyjäksi ja taitaa olla nykyisin lihavin entisetä luokastamme. Just näitä tapauksia, jotka olivat yläasteella uransa huipulla. Vähän samaa sorttia oli luokan komein poika, seurusteli edellä mainitun tytön kanssa yläasteella.

Vierailija

Aloitti lukiossa, mutta lopetti kesken tokan vuoden ja päätyi lähihoitajaksi. Tämä siis peruskoulun kauneimmasta tytöstä, on kyllä kaunis edelleen. Lukion kaunein tyttö opiskelee kauppakorkeakoulussa. 

Vierailija

Just katsoin entisen poikaystävän verotiedot ;) On näköjään tienannut 160 000 ansiotuloina ja pääomatulojakin parikymmentä tonnia. En ole ennen katsonut, en tiedä, miksi nyt lähdin kyyläämään. Hyvin on näköjään poika pärjännyt. Olemme molemmat jo yli nelikymppisiä.

Oli luokkatasoa alempana, mutta se koulun tavoitelluin poika, joka jostain ällistyttävästä syystä halusi minut. Seurusteltiin vuoden verran, mutta mentiin eri lukioihin ja se vaan sitten jäi. Oli kyllä myös hyvä koulussa ja kunnianhimoinen myös.

Vierailija

Yläasteaikojen kaunotar on nykyään äiti, saanut (monen abortin jälkeen) lapsen väkivaltaiselle mamulle. Peruskoulusta päästiin 8v sitten ja on edelleen kouluttamaton. 

Muista kouluistani kauneimmat ( tai suosituimmat) tytöt ovat nykyään mm. näitä:

- viikonloppuisin kännissä noloileva lähihoitaja

- viikonloppuisin  (ja keskiviikkoisin) kännissä noloileva parturi-kampaaja, yh

- siivousfirman "johtaja", eli omistajan tytär, edelleen koppava ja ylimielinen

- pilveä poltteleva hamppuapina, joka kuvittelee kostavansa jotakin yhteiskunnalle lojumalla kotona työttömänä

Pojat ovat aika lailla samaa tasoa:

- karismaattinen koulukiusaaja on nykyään työtön rasvapallo, joka saa toistuvasti viikonloppuisin selkäänsä röyhkeytensä vuoksi

- hamppuapina

- jne

käyttäjä-11149
Seuraa 
Liittynyt6.9.2015

Sai miss -kruunun eräässä kaupungissa, sitten aloitti amk opinnot, keskeytti sen kahden vuoden jälkeen, meni hampurilaispaikkaan pyörittään hampurilaisia ja sitte lopetti työskentelyn siellä ka nykyään hän toimii halpakaupan kassatätinä.

HUOH
Seuraa 
Liittynyt8.10.2015

Vierailija kirjoitti:

Viitaten edellisiin ketjuihin mitä tuli luokan priimuksista tai luokan huonoista, niin entäs se luokan kaunein tyttö tai komein poika ?

Autoiko kauneus sitä normaalin koulumenestyksen omaavaa oikeassa elämässä, ja jos auttoi, niin miten pitkälle ?

Jos kauneus antaa mahdollisuuden valita kumppani kuin kumppani...  niin miten hyvin oma valinta osui oikein eli oliko kauneudesta hyötyä vai ei ?

Molemmat olivat itsekeskeisiä koulukiusaajia tyttö pyöräytti 3 mukulaa alle 25 ikäisenä ja poika narkkasi itsensä hengiltä. 

Lihvakoff
Seuraa 
Liittynyt15.10.2015

Yläasteella luokan "kaunein" (ilkein) tyttö oli kympin tyttö ja hänestä tuli lukioaikana bändäri ja myöhemmin sitten H&Mn satunnaismalli. Lähinnä narkkari, joka teki pikkusiskostaankin narkkarin, myös parista muusta lapsesta. 

Luokan komeimmasta taas tuli taiteilija, ei niin kympin jannu, mutta veistosmaiset piirteet ja taiteellisuus oli selkeesti nähtävillä. Hän asuu nykyään erittäin boheemisti.

Ala-asteen kaunein tyttö oli myös se kympin tyttö ja suosituin, kiva kuin mikä ja kaikki sai olla hänen kavereitaan. Hän on nykyään työvoimaneuvoja. (ei yliopistoa kuitenkaan käynyt ja lukiokin meni niin ja näin, sai lapset nuorena)

Luokan komein poika myös kympin oppilas ja kova urheilemaan, reilu ja kiva jannu. Hänestä tuli lakimies Viroon. Siellä tuo työskentelee suht kovissa tilanteissa. Välillä uutisissakin voi bongata.

Ollaan yhteyksissä vieläkin porukan kanssa. Siistii!

Vierailija

Luokan kauneimmasta tuli näyttelijä ja ihan hyvin näyttäisi menevät. Komein teki itsarin päältä parikymmisenä.

Vierailija

Luokan kaunein meni nuorena naimisiin ja pyöräytti lapsia väkivaltaiselle miehelle. Keski-iässä on tavallinen pulska nainen, yh ja työssä joka ei vaadi suurta koulutusta.

Vierailija

Kaunein oli myös se priimus. Valmistui juristiksi, onnellisessa avioliitossa ja lapsia. Oli myös aina mukava, joten olen ihan iloinen hänen puolestaan.

Vierailija

Koulun suosituimmista likoista yksi on hotellivirkailija (piti tulla laulaja/näyttelijä), yksi on työtön mikälie ja kolmas turkulainen hamppi.

Pojista yksi sai käytyä lukion ja alkoi ryyppäämään, toinen sekosi peruskoulun jälkeen ja kävi kovan koulun linnatuomion ja tautien kanssa. Nyt ihan kunnon perheellinen mies, kävi jonkun ammattikoulutuksen ja sai töitä.

Nämä on niitä joiden tähtihetket sijoittuvat yläasteelle ja joiden elämässä ei enää ole samaa hohtoa kun oikeassa maailmassa ketään ei kiinnosta kasiluokan saavutukset.

Vierailija

Kauneimmasta tytöstä tuli viestintäpäällikkö ja komeimmasta pojasta asianajaja. Molemmat edelleen myös mukavia ihmisiä.

Vierailija

Toimittaja tuli kauneimmasta. Opiskeli Tampereen yliopistossa, luki talousuutisia pääuutislähetyksessä vielä jokunen vuosi sitten.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat