Victoria Milan

Vierailija

Hei vaimo oli ollut huolimaton ja jättänyt sivumuistiin käyneensä Vctoria Milanin sivuilla.

Mitä kokemuksia teillä vaikka naiset on tästä sivutosta,oletteko kokeilleet.

Ja ennenkaikea mitä minun miehenä pitäisi ajatella vaimon toimista.mitä suunnittelee vai onko silkasta uteliaisuudesta käynyt sivuilla.

Kyselee hieman utelias mies.

Sivut

Kommentit (45)

Vierailija

mielestäni melkoisen kallis sivusto. Ilmaisversiona pääsee lukeen ilmoituksia mutta ei voi lähettää viestejä.Itsellä tökkäs tuohon hintaan.

Vierailija

KAKKOSELLE: Dorka, KVG! Ja kysele sitten...KOLMOSELLE: Eiköhän enemmänkin mainosta tuo saitti itseään salarakasta etsiville varatuille kuin pareille. Tosin sopii varmasti niillekin.Yleisesti: omakohtainen kokemus on että todella hyvä saitti ja loistava idea. Mulle ois ainakin tarpeeseen kun kotona ei juuri ollenkaan saa mitään, korkeintaan muutaman kerran vuodessa ihan vaan velvollisuudesta, pimeessä peiton alla lähärissä - äkkiä nyt sitten...Miinuksena tuossa todellakin sen hinta, mutta ei sekään haittaisi jos vaan uskaltaisi maksaa (mutta kun rouvan kanssa yhteiset käyttöoikeudet tileihin...)vastaava suomalainen saittihan on iskuri.net. Sitä tosin ei tunnu kukaan tuntevan, ainakaan paikalliset rouvat - ei mitään kontakteja sitä kautta siis, harmittavaa. Se saitti voisi mainostaa enemmän itseään. On ilmainen ja hyvin toimiva muuten.

Vierailija

Rouvalla saattaa olla mukava ylläri tiedossa sulle pian :)Meillä kanssa avovaimo tuota sivua käyttää niiden harvojen naisten joukossa, joita siellä on.

Vierailija

Osta vaimolles oma läppäri, ettei tarvii sen selaushistoriaa kyylätä. Varmaan räpläät sen puhelintakin.Osta vaimolles lippu Leville kevät sesonkiin, niin ei varmaan tarvii vaimon viktorian sivuilla surffailla, takuuvarmaa .

Vierailija

Lainaus:

Liity ILMAISEKSI.Victoria Milan on palvelu, jonka jäseneksi voit liittyä ja jota voit kokeilla täysin ilmaiseksi ja nimettömänä. Tutustumisen jälkeen voit laajentaa jäsenyyttäsi valitsemalla jonkun ostopalveluistamme, jotka antavat sinulle suuremmat mahdollisuudet erilaisten yhteydenpitokeinojemme ja toimintojemme käyttöön.
Kävin sivustolla, muten löytänyt mitään mainintaa

- mitkä on niitä maksullisia palveluita

- mitä ne palvelut sitten maksaaSelviääkö hinnat vasta kun on rekisteröitynyt?

Vierailija

Moni kai ajattelee tuon sivuston olevan jotenkin pois puolisoilta, mutta käytännössä se vain piristää seksielämää. Sieltä oppii ehkä jotain uuttakin :)Nainen tuolla saa kyllä niin paljon huomiota, että kermat saa kuoria aivan aluksi päältä ja jatkaa niiden kanssa eteenpäin. Siellä miehillä kyllä kova yritys päällä, muttei tuolla sen kummemmin peräkamaripojat saa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat