Onko kellään Hacmanin vanhaa haudutuskattilaa Jackpot?mOlis muutama kyssäri
Onko siinä kattilassa irrallinen haudutusosa? Mieti vain onko mulla oleva haudutusosa jostain muusta kattilasta.
Eikö tuossa Jackpotissa ole vain ns. yksi osa.
Nimin. riisipuuroa
Kommentit (13)
Tuo toinen jostain "tavalisesta" kattilasta.
Hyvää Joulua!
haudutuskattilaa, ehkä osa on uudemmasta mallista? Myös Opalla on haudutuskattila, jossa on kattila ja haudutusosa erikseen.
Minulla on 2,4lt jacpotti haudekeitin "mustalla piikillä" käyttö ja ruokaohjeet.
Oletko kiinnostunut ota yhteyttä,, valpyy@hotmail.com
Kyllä löytyyHackman Jacpot uunikeitin.On uusi ja vanha.Uusi maksaa 50 ja käytetty25 euroa.Haudepata 5,9 l ja kypsennys vuoka 4,5l P.0400-298576.Seinäjoki.
Minä voisin ostaa sen mustan "piikin" siihen 10 vuotta vanhaan Jackpottiini. Hukkunut aikojen saatossa.
[quote author="Vierailija" time="27.10.2014 klo 13:24"]
Minä voisin ostaa sen mustan "piikin" siihen 10 vuotta vanhaan Jackpottiini. Hukkunut aikojen saatossa.
Löysin kattilan jotain vuosi sitten keirrätyksestä,5€.Paljonko siihen pannaan vettä. Ja mikä on sen piikin tarkoitus?
Mulla ollut Jackpot jo todella pitkään. Sillä mustalla piikillä tarkistetaan laitettu vesimäärä (ei liikaa eikä liian vähän) ja sitten laitetaan reunassa olevaan reikään, se kertoo, milloin lämpötilaa viimeistään kannattaa laskea, eli alkaa nousta, kun vesi alkaa kiehua.
Olen tehnyt haudekeittimellä kaikki maitopohjaiset jutut puuroista kastikkeisiin(esim. munakastike). Eivät pala pohjaan, eikä tarvitse olla koko ajan sekoittamassa. Puurot valmistuvat lähes itsekseen.
Yksi parhaista keittiövälineistäni:)
Minäkin kaipailisin kunnon käyttöohjeita kirppislöytööni eli tälliaseen Hackman-haudutuskattilaan.
Musta piikki hukkui. Ostetaan jos joillain löytyy ja miksei vaikka koko kattila.
Vierailija kirjoitti:
Mulla ollut Jackpot jo todella pitkään. Sillä mustalla piikillä tarkistetaan laitettu vesimäärä (ei liikaa eikä liian vähän) ja sitten laitetaan reunassa olevaan reikään, se kertoo, milloin lämpötilaa viimeistään kannattaa laskea, eli alkaa nousta, kun vesi alkaa kiehua.
Olen tehnyt haudekeittimellä kaikki maitopohjaiset jutut puuroista kastikkeisiin(esim. munakastike). Eivät pala pohjaan, eikä tarvitse olla koko ajan sekoittamassa. Puurot valmistuvat lähes itsekseen.
Yksi parhaista keittiövälineistäni:)
ei ole irrallista kattilaa, vaan vesi menee sinne kahden kerroksen väliin.