Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä kiinteä rasva on sydänterveellisin leivontaan?

Vierailija
21.07.2024 |

Haussa leivontaan sopiva kiinteä rasva, eli voi tai margariini, joka on kategoriansa sydänterveellisin? 

Käytän kakkujen yms. leivonnassa rypsiöljyä aina kun mahdollista, mutta haluan tehdä välillä myös kakkuja joissa sokeri ja rasva vaahdotetaan aluksi, ja niihin tarvitaan kiinteä rasva.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
21.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Esim. Pirkka kasvirasva 60, vihreä-valkoinen rasia.

Vierailija
2/6 |
21.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ranskalainen president voi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
21.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaikea sanoa. Pienen määrän syömisessä käy myös voi. Koska kuitu (vilja ja muuta) on sen mukana. Ja se on lyhyen ajan uunissa yleensä. Se ei ole varsinainen transrasva kuten munkeissa. Jos olisi juokseva, ehkä rypsi. Mutta kiinteitä pitäisi tutkia, yleensä pakettien takana lukee käykö se lajike leivontaan. Ellei laita vähemmän rasvaa, mutta tarttuuko se kurkkuun liikaa. 

4/6 |
21.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sellainen missä on sydänmerkki? Esim. normaalisuolainen Keiju, sehän sopii myös leivontaan.

Vierailija
5/6 |
21.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Heitä noppaa. Jos alat netistä kaivelemaan niin saat useita eri vastauksia.

Vierailija
6/6 |
21.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kookosrasva, sheavoi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi seitsemän kuusi