Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Valion Aurajuusto- mitä hittoa sille on tapahtunut??

Vierailija
16.07.2024 |

Se ei enää sula ruoissa kuten ennen vaan jää kummalliseksi kovaksi klimpiksi.  Eikä kyllä makukaan ole kuten ennen.

Kommentit (77)

Vierailija
1/77 |
16.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sama juttu voin kanssa. Ei sula normaalisti,koostumus muuttunut ja makukin eltaantunut. Ihmiset eivät tiedä mitä kaikkea eläimiin ja sitä kautta elintarvikkeisiin työnnetään. Juustoja en pysty oikein edes syömään, ovat pelkkää muovia nykyisin.

Vierailija
2/77 |
16.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Halpuutettu niin kuin kaikki muutkin elintarvikkeet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/77 |
16.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hui

Vierailija
4/77 |
16.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sama juttu voin kanssa. Ei sula normaalisti,koostumus muuttunut ja makukin eltaantunut. Ihmiset eivät tiedä mitä kaikkea eläimiin ja sitä kautta elintarvikkeisiin työnnetään. Juustoja en pysty oikein edes syömään, ovat pelkkää muovia nykyisin.

Oletko koittanut luomu voita vai onko sekin saatu pilattua?

Vierailija
5/77 |
16.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuka sitä skeidaa edes syö? Ei ole oikeaa sinihomejuustoa nähnytkään.

Vierailija
6/77 |
16.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kuka sitä skeidaa edes syö? Ei ole oikeaa sinihomejuustoa nähnytkään.

mikä olisi hyvää?

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/77 |
16.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Metsäbotnian saasta tappaa sinihomeen Äänekoskella.

Vierailija
8/77 |
16.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole muuttunut mitenkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/77 |
16.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan on samaa kuin ennenkin, sulla varmaan jotain punalaputettua päiväysvanhaa se juustos.

Vierailija
10/77 |
16.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juuston valmistuksessa käytetty Ayrshire-rotuisten lehmien maito on vaihdettu Holstein-rotuisten lehmien maitoon.  Siksi juuston koostumus on hieman muuttunut. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/77 |
16.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomalaisten ruokatuotteita huononnetaan. Valmistajat vissiin luulevat, ettei kuluttajat huomaa. 

Vierailija
12/77 |
16.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuivaa ja kokkareista. Kuin styroxia. Rasva käytetty bioetanoliin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/77 |
16.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se tehdään palmuöljystä.

Vierailija
14/77 |
16.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ihan on samaa kuin ennenkin, sulla varmaan jotain punalaputettua päiväysvanhaa se juustos.

Etpä taida tietää juustoista yhtään mitään. Aurajuusto on parhaimmillaan pari kuukautta päiväyksen jälkeen. Kalliimpi Aura Gold on täsmälleen samaa tavaraa kuin normaali, muutaman viikon vamhempaa vain. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/77 |
16.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ihan on samaa kuin ennenkin, sulla varmaan jotain punalaputettua päiväysvanhaa se juustos.

Etpä taida tietää juustoista yhtään mitään. Aurajuusto on parhaimmillaan pari kuukautta päiväyksen jälkeen. Kalliimpi Aura Gold on täsmälleen samaa tavaraa kuin normaali, muutaman viikon vamhempaa vain. 

Mistä näistä muuten tietää onko mennyt oikeasti pilalle? Eiköhän sekin jotenkin väärin säilytettynä onnistu.

Vierailija
16/77 |
01.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostin pitkästä aikaa Auraa, koska se sopii ihanasti pipareiden päälle. Mutta mitä ihmettä sille oli tapahtunut? Väri oli erilainen. Entinen lohkeava koostumus oli jotenkin kumimaisempi. Ja ennen kaikkea maku oli paljon kitkerämpi, muistutti jo jotain roquefort- juustoa, eikä entistä pehmeää Auraa. En kestä!

Vierailija
17/77 |
01.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ostin pitkästä aikaa Auraa, koska se sopii ihanasti pipareiden päälle. Mutta mitä ihmettä sille oli tapahtunut? Väri oli erilainen. Entinen lohkeava koostumus oli jotenkin kumimaisempi. Ja ennen kaikkea maku oli paljon kitkerämpi, muistutti jo jotain roquefort- juustoa, eikä entistä pehmeää Auraa. En kestä!

Se kova ja lohkeava koostumus, sekä raikas (kyllä) maku oli syyt miksi rakastin Auraa. 

Muistaakseni se muuttui kun tehtiin laktoosittomaksi. Samoin kävi Koskenlaskijan ihanalle koostumukselle. Kumia sekin nyt ja originaalia ei enää saa, vain laktoositonta.

Vierailija
18/77 |
01.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koskenlaskija EI ole entisellään! 

Onko pakko tehdä kaikesta laktoositonta!

Vierailija
19/77 |
01.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei ole muuttunut mitenkään.

En ole itse syönyt vuosiin mutta muistan viimeisistä kerroista myös sen kuivahtaneen olemuksen. Olisiko ollut vain hetkellisiä ongelmia tuotannossa, kokeilua vai mitä? Toivottavasti ei nyt sekin olisi pilalla.

Vierailija
20/77 |
01.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ostin pitkästä aikaa Auraa, koska se sopii ihanasti pipareiden päälle. Mutta mitä ihmettä sille oli tapahtunut? Väri oli erilainen. Entinen lohkeava koostumus oli jotenkin kumimaisempi. Ja ennen kaikkea maku oli paljon kitkerämpi, muistutti jo jotain roquefort- juustoa, eikä entistä pehmeää Auraa. En kestä!

No niinpä tietysti, en taidakaan sitten laittaa rahojani siihen.