Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

auttakaa äkkiä leipomisessa

Vierailija
07.06.2008 |

eli mikä vialla jos ohjeesa lukee että vaahdota sokeri ja voi......ne ei ole vaahtoutuneet?

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
07.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

sinulla on liian kylmä rasva ja uskon että teit jääkaappikylmästä.



Laita seos hetkeksi mikroon niin että voi pehmiää ja jatka vaahdottamista niin onnistut.



Optimaalinen rasvan lämpötila on 20-24 astetta.

Vierailija
2/15 |
07.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se kestää kauan. Sitten kun seos on melkein valkoista, se on valmis.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
07.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja mikroissa on eri tehoja ja toivon että järki sanoo että teho pienelle.



Vaahdotettavat rasvat kannattaa jättää huoneenlämpöön vaikka edellisenä iltana niin pehmiää.



Kondiittori

Vierailija
4/15 |
07.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja kun käskee aloittelevaa leipuria pistämään voin mikroon, niin arvaa mitä sieltä tulee ulos...

Vierailija
5/15 |
07.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei vaahtoudu....maistoin ja sokeri edelleen rakeista.....onko liian vähän voita? koska en ole varma voin ja sokerin oikeasta suhteesta

Vierailija
6/15 |
07.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

helppo hahmottaa määrä.



Vink vink, ostapa kotitalusvaaka niin ei satu virheitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
07.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

on sokeria ja minkä verran voita?



Saattaa olla että on mittavirhe ja sokeria liikaa suhteessa rasvaan.

Vierailija
8/15 |
07.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

koska joku ääliö meillä oli nyrsinyt voin.... tekee vaan mieli banaanikakkua lasten kanssa =(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
07.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei ole mihin liueta, jos olisi nestettä mukana sokeri liukenisi siihen



Kun lisäät munat niin sokeri liukeaa.



Toki tuo mittavirhe aineissa on mahdollinen.

Vierailija
10/15 |
07.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minkä väristä se on?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
07.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

kiitos vinkistä....kyllä kirosin kun ei vaakaa ole ja olen siis nyt mummolassa kylässä.

Vierailija
12/15 |
07.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin lienee valmista. Toivottavasti olet ottanut mmunat huoneenlämpöön ajoissa niin eivät juoksetu kun pistät sekaan. Jos haluat välttää juoksettumisen, sekoita munat jossain erillisessä astiassa ensin keskenään (siis riko keltuaiset) ja lisää sitten vähitellen seokseen. Ei tule kurjia ylläreitä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
07.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

se selittää ongelmasi kokonaan.



Tuolle rasvamäärälle olisin laittanut sokeria 2-3 dl.

Vierailija
14/15 |
07.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

saa nopeasti leivontakuntoon kun laittaa ne kokonaisina hetkeksi lämpimään veteen.



Munien lämpötila pitäisi olla sama tai vähän lämpimämpi kuin rasva-sokerivaahdon ettei kylmät munat jähmettäisi rasvaa ja seos leikkaisi eli ns. juoksettuisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
07.06.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

aika paljon sokeria, yleensä kakku ohjeissa joku 2 desiä sokeria, mun banaani kakku ohjeessa 175 g voita ja 1.75 - 2 dl sokeria...sokerin paljous voi selittää ettei oikein vaahtoudu

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kaksi kolme