Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kun teette kurpitsapiirakkaa, niin paahdatteko kurpitsan ensin kypsäksi?

Vierailija
24.09.2017 |

Kun mä rupesin tekemään yhteishyvän ohjeella kurpitsa-viikunapiirakkaa, ja hämmennyin kun kurpitsa vaan laitetaan sellaisenaan kuutioina piirakkapohjan päälle. TEin oman pään mukaan ja kypsensi kuutiot ensin paloina uunissa öljytilkan kanssa. Samaten kullotin purjon ensin pannulla pehmekäsi, ohjeessa oli että sinne vaan sellaisenaan ja uuniin. Enkä kyllä tehnyt juuri mitään muutakaan sen ohjeen mukaan. Mitään muuta ei ole samaa kuin pari pääainesta eli kurpitsa ja viikuna.

Olenko epäluuloinen vai ennakkoluuloinen teidän mielestänne? En vaan mitenkään halua tehdä huonoa ruokaa, joten reseptit ovat lähinnä inspiraation lähde. Menetänkö jotain makuelämyksiä kun en seuraile ohjeita tarkkaan? Sen tiedän, että teen kaiken itselleni paljon vaikeammaksi näin.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
24.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö kukaan muu kokkaa satokausikalenterin mukaan? Just nyt kurpitsa ja viikunat ovat hyviä ja halpoja, en voi olla ainoa joka tekee niistä ruokaa.

ap

Vierailija
2/2 |
24.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Öh, itse olen aina tehnyt kurpitsasta keittämällä soseen, se pohjan päälle muskotilla maustettuna. Ei ole tullut mieleen, että voisi laittaa suoraan raakoina paloina. Kaikkea sitä oppii.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yhdeksän kaksi