Mitä jauhelihaa te käytätte?
Itse ostan Atrian kulinaari-nimellä kulkevaa vähärasvaista pihvikarjan jauhelihaa, en saa muita alas. 350g rasia maksaa reilut 4e mutta ei voi mitään, etoo ajatuskin jostain sikanautasekoituksista ja rasvan, ruston, sidekudoksen yms määrästä:/ se on väriltäänkin niin ällöttävää haaleanvaaleanpunaista..
Kommentit (54)
Jotain paistijauhelihaa yleensä, en muista valmistajaa. Cittarin ja Prisman tiskeistä. Itse en syö lihaa.
Riippuu ruuasta, mut useimmiten sikanautaa koska se on maukkaampaa. Vaikka naudan jauheliha olis halvempaa esim tarjouksessa, niin sikanautaa silti.
Sama kun ostan mielummin broilerin koipireisiä mielummin kuin rintapaloja koska koivet on maukkaampia.
Ei mene mullakaan alas sika-nauta. Haissee.
Aina sikanautaa, koska siitä tulee paljon maukkaammat ja mehevämmät ruuat.
Naudan vähärasvaista muulle perheelle, itse en syö lainkaan. Koiralle sikanautaa- haju on ihan kamala paistettaessa ja se rasva mikä jää astiaan kovettuneena huh huh.
Mieluiten sais muutkin olla ilman lihaa, mutta eipä tuota yli nelikymppisen jästiukon päätä käännä enää.
Sian ulkofilettä ja naudan paahto-/kulma-/sisäpaistia itse jauhettuna. Eikä maistu samalle kuin valmis.
MInustakin sikanauta HAISEE. Jotenkin tiskirätille.
Hirven. Appiukon ampumaa ja jauhamaa. Ei haise.
[quote author="Vierailija" time="22.03.2014 klo 18:29"]
Ei mene mullakaan alas sika-nauta. Haissee.
[/quote]
Mikä sika-nautajauhelihassa haisee, ihmettelee ulkosuomalainen? Ei se täällä ainakaan haise ja on jauhelihoista suosituin.
Itse ostan aina sikanautaa.
Ja kilohinnaksi tuli viime erälle 7,55e
Yleensä sikanautaa, joskus kalliimpaa mutta palvelutiskiltä.
[quote author="Vierailija" time="22.03.2014 klo 18:32"]
[quote author="Vierailija" time="22.03.2014 klo 18:29"]
Ei mene mullakaan alas sika-nauta. Haissee.
[/quote]
Mikä sika-nautajauhelihassa haisee, ihmettelee ulkosuomalainen? Ei se täällä ainakaan haise ja on jauhelihoista suosituin.
Itse ostan aina sikanautaa.
[/quote]
Kun paketin avaa, se haisee sikalalle/navetalle ja musta tuntuu, että siinä on paskat ja lihanrippeet sekaisin.
Vain luomua, etoo ajatus kärsivistä eläimistä.
Joo, se perus sika-nauta haisee oikeesti ihan p*skalle..
Itse ostan luomujauhelihaa lasten ruokiin mutta aika harvoin sitäkin kun olen itse kasvissyöjä ja yleensä syödään samaa ruokaa. Lapsetkin valitsee mielummin kasvisruuan vaikka tarjolla olisi liharuokaa.
Palvelutiskiltä ostettu ei haise.
Yks mitä vältän ikuisesti on Rainbow-pakkaus.
Paha haju.
Maatilalta suoraan. Karja ruokittu omalla viljalla ja teurastetaan yksityisessä teurastamossa. Siellä liha myös jauhetaan.
Käytättekö te kaikkeen ruokaan samaa jauhelihaa? Outoa. Bologneeseen ja lasagneen käytän naudan vähärasvaista jauhelihaa. Lihapulliin tai murekkeeseen pitää olla sikanautaa. Lapset tykkää, että myös makaronilaatikko on parasta sikanaudasta. Jauhelihakastikkeen teen mieluiten kevytjauhelihasta.
Luomunautaa, suoraan tilalta. Markettien suojakaasuun pakatuista jauhelihoista ei voi puhua samana päivänäkään.