Lue keskustelun säännöt.
Pihlajanmarjoista hilloa/hyytelöä?
12.09.2014 |
Onko joku täällä tehnyt? Minkä kanssa sopii? Ruokiin? Leivonaisiin? Onko ohjetta antaa?
Alkoi kovasti kiinnostaa, jos vaikka huomenna keittelis jotain =)
Kommentit (5)
Jospa ensin kysyisit maanomistajalta luvan saatko ottaa marjoja
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Maista niitä marjoja ensin, tiedäthän että eri pihlajien marjat voivat olla aivan erimakuisia.
Ei ne vielä ole kypsiä, ei niitä syö edes räksät.
Kettunamit! Siis ne fatserin pihlajat...
Mä olen tehnyt jo monta vuotta - puolet pihlajanmarjoja ja puolet omenaa. Sokeria ja tilkka vettä em lisäksi kattilaan ja haudutetaan pehmeäksi, voi soseuttaa.
Tosi hyvää esim brie juuston tms kanssa tai tietty joidenkin riistalintujen kanssa