Lue keskustelun säännöt.
Tein juuri porkkanasämpylätaikinan, pyöritin sämpylöiksi ja pakkasin raa'at sämpylät rasioihin
08.11.2008 |
ja pistin jääkaappiin. Huomenna aamulla sitten nostatan ne huoneenlämmössä ja paistan lasten kanssa iskälle :)
Kommentit (6)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
sit aamulla lämmittää mikrossa niin on kuin juuri uunista otettuja. Takaan sen! En uskonut ennen kuin itse kokeilin, mutta näin on ja näin teen nykyään aina. Heti kun on jäähtyneet niin pakkaseen. Aina on tuoretta sämpylää saatavilla.
Tuoreen sämpylän pitää olla rapea pinnaltaan. t. ap
mun sämpylät on "lötköjä" tai paremminkin pehmeitä vastaleivottuinakin kunhan pehmenevät liinan alla ensin. Ja mä tykkään niistä niin.
ja jos tehdään jääkaappiin valmiiksi pitäisi tehdä kylmään ettei taikinapalat ylikehity ja maistu hiivalle valmiina.
Sen voi myös tehdä niin, että tekee taikinan kylmään nesteeseen ja pyörittelee sämpylät pellille ja jääkaappiin. Nousevat hiljoksiin yön aikana ja sit aamulla voi työntää pellin uuniin.