Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten saada parsakaalista paremman makuinen?

Vierailija
22.01.2025 |

Keitettynä pahaa ja tuoreena aika pahaa 

Kommentit (90)

Vierailija
1/90 |
22.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voita ja suolaa päälle

Vierailija
2/90 |
22.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voita ja suolaa päälle

+ Hunajata 😍

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/90 |
22.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Höyrytä, suolaa, ja valmiin päälle parmesaaniraastetta.

Vierailija
4/90 |
22.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta parsakaali on hyvää juuri sellaisenaan, (höyrytettynä, suolaripauksen kanssa). Mutta myös esim grillattuna se on vallan ok.

jotkut tykkäävät kuorruttaa sen juustolla. Jos höyrytät parsakaalin, ripottelet päälle reippaasti paremsaania ja painat kukinnot juuston kanssa litanoiksi ja sitten paistat uunissa, saat hauskoja rapeita (mutten enää sano, kuinka terveellisiä) "parsakaalijuustokeksejä"

Vierailija
5/90 |
22.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Terveellinen parsa ei maistu ilman suolaa ja muita vaarallisia aineita miltään . 

Vierailija
6/90 |
22.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Esimerkiksi gratiinissä tarpeeksi kermaa ja juustoa. Varmaan uppoaa. Älä jätä liikaa sitä vartta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/90 |
22.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Peittämällä sen maun voimakkaalla juustolla ja reilulla suolalla. Mitään terveellistä keinoa siihen ei ole. 

Ja olen samaa mieltä, se ei tosiaan ole mitenkään hyvänmakuinen itsessään.

Vierailija
8/90 |
22.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvä kastike esim. vähäsuolainen soijakastike +riisiviinietikka/mirin, valkosipuli, inkivääri, paahdettu seesaminsiemenöljy, halutessaan vähän makeutusta esim. vaahterasiirappi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/90 |
22.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi pitäisi syödä parsakaalia? Yksi myrkyllisimmistä kasviksista ihmiselle. Siihen on ihan syynsä, miksi se maistuu pahalta (minkään elävän olennon ei ole tarkoitus syödä sitä). Ihmiset vain on aivopesty sivuuttamaan omat luontaiset aistinsa.

Vierailija
10/90 |
22.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Terveellinen parsa ei maistu ilman suolaa ja muita vaarallisia aineita miltään . 

no parsa ei maistukaan, mutta parsakaali maistuu kaalilta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/90 |
22.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Höyryssä lähes kypsiksi, väri syvän vihreä. Shokkijäähdytys kylmään veteen. Pieni mausteliemi mihin esim valkosipulia, suolaa pippuria ja rasvaa. Paista parsat mausteliemessä kunnes liemi hävinnyt ja parsat kypsiä ja kirkkaan vihreitä.

Vierailija
12/90 |
22.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parsakaali on tutkitusti yksi terveellisimmistä kasveista. Makua saa jo puristamalla sitruunaa päälle. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/90 |
22.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee intialaista (tandoori+jogurtti+tomaattipurée+valkosipuli+inkivääripohja) tai teet täytettyjä cannelloneja (parsa+créme fraîche+parmesantäyte ja cannellonit tomaattimurska+kermapedille).

Vierailija
14/90 |
22.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Usein makua heikentää se että vihannekset ovat raakoina kitkeriä, joten kypsyttäminen parantaa makua. Kypsyttämistä voi tehdä keittämisen sijaan (maku vetinen) uunissa (melko mauton, kuiva) tai paistamalla (öljyn ja mausteiden makua).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/90 |
22.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitä samalla myös muita vihanneksia, porkkanaa, kukkakaalia, sokeriherneitä, herne-maissi-paprika ym. hollandaise-kastike siihen, hyvää tulee.

Vierailija
16/90 |
22.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pekonin kanssa parasta.

Vierailija
17/90 |
22.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pari parsakaalia ja pekonia pannulle.🤤

Vierailija
18/90 |
22.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Parsakaali on tutkitusti yksi terveellisimmistä kasveista. Makua saa jo puristamalla sitruunaa päälle. 

Hehe. Glukosinolaatteja ja goitrogeenejä sisältävää rehua ei syötetä edes eläimille niiden myrkyllisyyden takia, mutta ihmiselle ne ovatkin yhtäkkiä terveellisiä :)

Vierailija
19/90 |
22.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi pitäisi syödä parsakaalia? Yksi myrkyllisimmistä kasviksista ihmiselle. Siihen on ihan syynsä, miksi se maistuu pahalta (minkään elävän olennon ei ole tarkoitus syödä sitä). Ihmiset vain on aivopesty sivuuttamaan omat luontaiset aistinsa.

Meillä on ihan eri aistit sitten. Mun luontaiset aistit sanoo parsakaalista, että mieletöntä herkkua jota oikein himoitsee. 

Vierailija
20/90 |
22.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistan parsat aina pekonin rasvassa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi seitsemän yhdeksän