Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko liian hapanta, jos laittaa kermarahkajäädykkeeseen mustaherukkaa ja puolukkaa? Laittaisitko lisänä mansikkaa tai vadelmaa?

Vierailija
09.01.2025 |

Saa kertoa.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
09.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kiinnosta.

Vierailija
2/6 |
09.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu määristä. Kokkaus on opettelua ja oppimista: kun nyt teet jotain ja huomaat että jotain on liikaa/liian vähän, seuraalla kerralla osaat paremmin.

Mutta ei noilla voi pieleen mennä, kun et vaan lisäile sokeria

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
09.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita reilusti sokeria, niin ei ole.

Vierailija
4/6 |
09.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En sotkisi noita marjoja keskenään. Ellei sitten olisi esim. paria marjaa täysin eri kerroksessa.

Vierailija
5/6 |
09.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sokerin määrällä voi säätää makeutta. Kyllähän esim puolukkajäädyke tai mustaherukkajäädyke on hyvää, kun on riittävästi sokeria. Yhdessä noita kahta marjaa en ole tainnut jäädykkeenä syödäkään.

Vierailija
6/6 |
09.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mansikkaa ja ihan vähän mustaherukkaa. Teen noista rahkakakun ja härreguud ku on hyvää.. Älä sotke liikaa marjoja keskenään, puolukka ja mustaherukka ovat tosi vahvoja makuja. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi neljä viisi