Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kumpaa makkaraa grillaat nieluummin, ns. jauhomakkaraa vai tosi lihaisaa?

Vierailija
08.06.2023 |

Minusta jauhomakkarat on parhaita, poprilli ja atrilli, ja oikein mustua saavat rauhassa, ni ai että. Niitä lihaisia wilhelmejä yms en edes syö, ei oo hyvää.

Kommentit (150)

Vierailija
1/150 |
08.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhomakkaraa, ehdottomasti. Campingia on pakko saada pari kertaa kesässä. Ne laatumakkarat ei oikein putoa. Toki useimmiten grillaan kokolihaa ja kasviksia.

Vierailija
2/150 |
08.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Campingia. Vittuilua olen saanut osakseni, mutta pidän pääni. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/150 |
08.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihaisia ehdottomasti. Leipä syödään erikseen.

Vierailija
4/150 |
08.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostan yleensä semmoisia makkaroita, joissa lihapitoisuus 75 % ylöspäin ja jääkaapissa olevissa nakeissa se lihapitoisuus näkyisi olevan 90 %.  Makkarat tehdään lihasta ja leivät jauhoista. Tavallisesti suosin kuorettomia makkaroita kuten Grillibalkania ja IIvaria. Kiertoilmauunissa makkarat saa paistettua huomattavasti tasaisemmin kuin elävällä tulella grillissä.

Vierailija
5/150 |
08.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihaisia, en halua mitään jauhoja.

Vierailija
6/150 |
08.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhomakkaraa, Atrian hiillosmakkara parasta. Se kypsyy grillatessa meheväksi ja maukkaaksi, suorastaan suussa sulavaksi. Lihaisat makkarat kuivuvat käppäräksi ja niissä on kovia vastenmielisiä jänteitä.

Punaisen lihan syön mielummin naudan ja possun sisäfileenä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/150 |
08.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Wilhelm chili-sulatejuusto on parasta.

Vierailija
8/150 |
08.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lihaisia ehdottomasti. Leipä syödään erikseen.

Missä leivässä mahtaa olla perunajauhoa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/150 |
08.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä grillaan vain raakanakkaroita.

Vierailija
10/150 |
08.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihaisten ero johtuu siitä että ne on vedetty isomman seulan läpi. Samoja perkuutähteitä mutta wt tykkää "miehisestä ruuasta".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/150 |
08.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhoisia ja mielellään avotulella, nuotiolla tikun nokassa, sen muutaman kerran minkä kesän aikana paistan. Mustunut HooKoon Sininen kala/marjareissulla nuotiolla, aijai

Vierailija
12/150 |
08.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos haluan leipää niin käytän leivänpaahdinta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/150 |
08.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vain ns. raakamakkaroita. Ne taitaa siis kuulua noihin lihaisampiin.

Niiden grillaaminen on vähän erilaista. Lämpö pitää olla matalampi ja niitä kypsennetään pidempään aika usein käännellen. Muuten palavat pinnalta ja ovat raakoja sisältä.

Vierailija
14/150 |
08.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä grillaan vain raakanakkaroita.

Mitäs ne mahtaa olla? Jotain vegaaniversioita?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/150 |
08.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo kyllä hiillosmakkaraa pitää välillä paistaa nuotiossa.

Vierailija
16/150 |
08.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhomakkara jossa on paljon mustia hiiltyneitä kohtia ja päälle paljon turun sinappia. Ruokajuomaksi maitoa.

Vierailija
17/150 |
08.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se "jauho" on jauhettua nahkaa ja muuta teurastavaraa.

Vierailija
18/150 |
08.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos haluan leipää niin käytän leivänpaahdinta.

Kerro meille, mitä leipään liittyvää niissä jauhomakkaroissa mahtaa olla? Odotamme mielenkiinnolla.

Vierailija
19/150 |
08.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos haluan leipää niin käytän leivänpaahdinta.

Täällä puhuttiin makkaroista eikä leivistä. Käytkö jotenkin hitaalla?

Vierailija
20/150 |
08.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jauhomakkaraa, Atrian hiillosmakkara parasta. Se kypsyy grillatessa meheväksi ja maukkaaksi, suorastaan suussa sulavaksi. Lihaisat makkarat kuivuvat käppäräksi ja niissä on kovia vastenmielisiä jänteitä.

Punaisen lihan syön mielummin naudan ja possun sisäfileenä.

Ne lihaiset makkarat kannattaa paistaa niin että niihin tehdään syvä poikittainen viilto, jolloin ne varmasti kypsyvät kunnolla ja ne kannattaa kääntää kerran ympäri.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kahdeksan seitsemän