Millä perusteella valitset rasvaksi voin
Kommentit (73)
Syö sinä ap kissasta keitettyä akselirasvaa, minä syön luonnollista tuotetta.
Ihan sillä perusteella että voi on kuitenkin terveellisempää kuin kevyttuotteet
Voi on terveellistä kunhan sitä ei kilokaupalla vetele. Se on kuitenkin luonnollinen tuote toisin kuin lisäainemargariinit.
Voi on luonnon tuote. Maku hyvä ja ruoan valmistuksessa ehdoton. Kissanrasvaa en käytä ollenkaan se maistuu pahalta. Kissanrasvan jätän kauppaan.
Vierailija kirjoitti:
Kuten mitä vaihtoehtoja?
Margariineja ja rypsiöljyä
Maku ja terveellisyys. Leivän päälle en iske levitteitä mutta ruuanlaitossa ja leipomisessa käytän voita. Toki öljyä käytän silloin jos resepti niin vaatii.
Voita en käytä sellaisenaan ollenkaan. Leivontaan käyttäisin, mutta en leivo kun en osaa.
Vierailija kirjoitti:
Koska maku, ominaisuudet ja luonnollisuus. Ja terveellisyys ❤️
Tuon terveellisyyden olisit voinut jättää pois, muista samaa mieltä.
Kaikki eläinrasvat ovat terveellisiä. Niitä aivomme on nauttinut kymmeniä tuhansia vuosia. Tottakai jos istuu paikallaan niin menee suonet tukkoon, koska se jos jokin on luonnotonta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kuten mitä vaihtoehtoja?
Margariineja ja rypsiöljyä
Nuo eivät ole vaihtoehtoja, jos haluaa syödä terveellisesti.
Isovanhempani elivät liki 100-vuotiaiksi käyttäen rasvana pelkästään voita. Ei se kovin epäterveellistä siis voi olla.
Kolesteroliarvoon ei voi ruoalla paljon vaikuttaa, sen hapettumiseen voi antioksidanteilla mutta sehän ei sovi lääkefirmojen bisneksiin.
Vierailija kirjoitti:
Koska maku, ominaisuudet ja luonnollisuus. Ja terveellisyys ❤️
Voi, terveellisyys ja sydänmerkki samassa lauseessa. Voi luoja sentään! Käytän minäkin voita leipoessani, mutta en sitä terveelliseksi sanoisi..
Sillä perusteella, että voi ei sisällä palmuöljyä tai muita epäterveellisiä täyteaineita.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Koska maku, ominaisuudet ja luonnollisuus. Ja terveellisyys ❤️
Voi, terveellisyys ja sydänmerkki samassa lauseessa. Voi luoja sentään! Käytän minäkin voita leipoessani, mutta en sitä terveelliseksi sanoisi..
Millä tahansa rasvalla voi leipoa. Olen esimerkiksi paistanut kanankoipia ja ottanut rasvan talteen siivilän avulla. Tulee ihan sairaan hyviä sämpylöitä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Koska maku, ominaisuudet ja luonnollisuus. Ja terveellisyys ❤️
Voi, terveellisyys ja sydänmerkki samassa lauseessa. Voi luoja sentään! Käytän minäkin voita leipoessani, mutta en sitä terveelliseksi sanoisi..
Harmi, että olet noin vähän perehtynyt asioihin. Ihan mielenkiinnosta: mitä rasvaa käytät leivän päällä?
Koska maku, ominaisuudet ja luonnollisuus. Ja terveellisyys ❤️