Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tarve hoikistua. Mitä kevyttä leivän päälle, joka myös MAISTUSI JOLLEKIN?

Vierailija
02.04.2020 |

Ärsyttää syödä leipää koska aina täytyy laittaa juustoa tai makkaraa. Ihmettelen niitä joiden leivälle riittää se sipaisu margariinia ja tomaattia. Maksamakkara olisi parasta mutta kun syön sen kymmenen leipäviipaletta päivässä niin ei pysty.
Mitä te laitatte leivälle? Onko vinkkejä kevyistä, mieluummin rasvattomista tai vähärasvaisista päällisistä?

Kommentit (87)

Vierailija
1/87 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Avokado+sitruunamehu, se pienirakeinen raejuusto+kalkkuna, hummus...

Vierailija
2/87 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

On oikeastaan ihan sama mitä siihen päälle laittaa jos leipää menee 10 palaa päivässä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/87 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parasta olisi jos söisit vähemmän kuin kymmenen leipäviipaletta päivässä, mutta jos niin haluat voisit laittaa päälle vaikka salsaa. Googlaamalla löytyy reseptejä.

Vierailija
4/87 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuulostaa siltä, että kaipaat jotain suolaista. Kun vetää paljon kaikkea suolaista, ei suolaton maistu enää miltään. Kannattaa alkaa vähentää suolan määrää ruokavaliossa, siihen tottuu kyllä ja sitten alkaa vähäsuolainenkin maistua joltain.

Vierailija
5/87 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän pelkkää voita, koska ihminen tarvitsee rasvaa polttaakseen rasvaa ja voi maistuu leivän päällä hyvältä. Kananmuna myös hyvä keitettynä tai paistettuna.

Vierailija
6/87 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä jos söisit ihan ruokaa niiden leipien sijaan, saattaisit jopa hoikistua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/87 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi sinulla on tarve hoikistua?

Onko tämä todellinen tarve vai kuviteltu?

Vierailija
8/87 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Avokado+sitruunamehu, se pienirakeinen raejuusto+kalkkuna, hummus...

Nam nam juu, mutta avokado ja hummus eivät todellakaan ole mitään kevyitä leivänpäällisiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/87 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itsellä myös toive kuoriutua eristyksistä hoikempana, liikakiloja noin 40...

Suositeltu leivän määrä taitaa olla 2 viipaletta päivässä.

Vierailija
10/87 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kurkku on 90% vettä, joten se on kevyttä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/87 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Avokado+sitruunamehu, se pienirakeinen raejuusto+kalkkuna, hummus...

Nam nam juu, mutta avokado ja hummus eivät todellakaan ole mitään kevyitä leivänpäällisiä.

Sen leivän voi jättää sieltä alta pois.

Vierailija
12/87 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö tomaatti sitten tuo makua? Auttaisiko jokin mauste, esim. balsamico tai worcestershire tai vaikka sriracha?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/87 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitä jos söisit ihan ruokaa niiden leipien sijaan, saattaisit jopa hoikistua.

No joo, tätä itsekin mietin, sillä monissa maissa on ihan jonninjoutavaa miettiä mitä levitettä leivälle laitetaan, kun ei leipää syödä sillä tavalla. Ehkä jotain patonkia otetaan pala muuten vain ruoan kanssa, mutta tuumailin just, että tunnetaankohan kaikissa ns. länsimaissakaan edes juustohöylää?

Vierailija
14/87 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oi, jos saisikin syödä vielä ruisleipää tomaatilla! Enää en saa keliakian vuoksi.

Oletko kokeillut tomaatti-sipulisalaattia?

Hummusta?

Tomaattisilakkaa, perunasiivuja ja sipulirenkaita?

Paria erilaista salaatinlehteä, marinoitua paprikaa ja kurkkua?

Hapankaalia?

Uunissa paahdettua tomaattia hienoksi laitettuna?

Yrteillä ja chilillä maustettua broilerinfileetä kasvisten kanssa?

Kalkkunaleikettä, vähärasvaista kinkkua?

Salaattia, porkkanaraastetta ja raejuustoa?

Kananmunaa keitettynä, paistettuna, munakokkelina tai uppomunana?

Kuulostaa tosiaan siltä, mitä joku sanoi: Olet tottunut suureen suolan määrään. Siksi eivät kasvikset maistu oikein miltään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/87 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minäkin ihmettelen, miksi syöt leipää niin paljon, että sen päälliset ovat merkittävä kysymys. Itse kun yritän kaloreita vähentää, niin leivän syönti loppuu ensin, koska se on yleensä ihan turhaa välipalan puputtamista. Syön muutaman ruisleivän viipaleen viikossa. Se on niin vähän, että voin hyvällä omallatunnolla laittaa päälle mitä huvittaa.

Jos leipää on pakko syödä, päälle voi itse valmistaa erilaisia kasvistahnoja. Jos et käytä paljoa öljyä tai pähkinöitä/papuja tms. tahnat ovat kevyitä. Jos makua kaipaat, paahda esimerkiksi paprikaa ja/tai tomaatteja, soseuta, lisää chiliä ja/tai yrttejä. Myös porkkanasta tai munakoisosta tulee hyvä tahna.

Vierailija
16/87 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

10 leipäpalaaa päivässä... ja yleensä vielä juustoa tai makkaraa päällä...

Niin koska siis meinaat aloittaa sen laihduttamisen?

Vierailija
17/87 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse laitan paprikaviipaleita, ne ovat voimakkaan makuisia. Mutta jos 10 leipää syö päivässä, päällisillä tuskin on väliä. Leipien määrää pitäisi vähentää.

Vierailija
18/87 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hummus ilman öljyä tai vähällä öljyllä. Salsa. Maustettu tomaattimurska. Kevyt tuorejuusto.

Vierailija
19/87 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lätta on ihan hyvää. Samoin kevytjuustot. 

Vierailija
20/87 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

10 palaa leipää päivässä on ihan järjetön määrä. Syö terveellisiä ja maistuvia aterioita.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi seitsemän neljä