Vierailija

Mä en keksi ja nyt kaipaan ideoita teiltä :) 5 muistettavaa henkilöä :)

Kommentit (6)

Vierailija

Mä tykkään syötävistä ja juotavista, jos ei maistu niin voin antaa sitten jollekin muulle, yleensä kyllä maistuu :) kukkakin on kiva, kortti riittää vallan mainiosti!
T: lto

Vierailija

Et mitään? Yllätä itsesi tänä vuonna. Katso silmiin ja kiitä yhteistyöstä! Lapsi voi halutessaan piirtää opettajalleen kortin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Miksi ihmeessä nykyään kaikkia pitää lahjoa? Ei omana eskari- ja peruskouluaikana viety kuin joku kukka opelle/ohjaajalle ja se oli ihan riittävä. Tosin naapurissa asuvalle perhepäivähoitajalleni äiti väsäsi aina jonkun hienomman kukkalaitteen/seppeleen (äiti on floristi) ja vei tyyliin viinipullon.

Vierailija

Veisin jotain syötävää tai käyttöön menevää. Ei turhia mukeja ja koristeita kaappeihin pyörimään

Jotain ns. "parempaa" syötävää kuten paikallisilta tuottajilta/luomua/erikoista maisteltavaa

-Suklaa, hunaja, marjamehut//hillot/tms, sinappi, erikoiskahvit, teet

Vierailija

Tein aikanaan jogurttipurkkeihin pieniä asetelmia. Tein pohjan osasis-sienistä ja laitoin niihin pari krysanteemia ja ruusua. Lapset päällystivät jogurttipurkin suikaleella johon olivat piirtäneet jotain, ja tuollainen puolitettu jogurttipurkki näyttää nätiltä myös ihan tukevassa muffinssivuoassa. Näistä tuli pieniä sieviä lahjoja, eivätkä maksaneet paljon.

Vierailija

No siksi, koska haluaa muistaa kun lapsi lopettaa päiväkotiuransa. Meillä äiti vei aina pph:ni keväällä jonkun kukan. Ja kyllä opettajatkin jotain lahjoja keväisin saavat. Antamisen ilo, you know ;) Sinulle tarkoitettu tämä, joka kritisoit tätä. Sitä en myöskään toki ymmärrä, että viedään huippukalliita lahjoja/kerätään överisummalahjakortteja

Ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla