Jenni Kokander on täysin rupsahtanut

Vierailija

vaikka ikää vasta 35. Ei ole viitsinyt huolehtia muusta kun oranssista mauttomasta tukastaan.Joka siis sekin ihan hirveä.

Sivut

Kommentit (104)

Vierailija

Jenni Kokander on hauska. Tykkään hänestä kauheasti ja hän on itsevarma toisin kuin ap joka vaivautuu ilkeilemään.
En näytä Jenniltä, olen parikymppinen pitkätukkainen.

Vierailija

Huolen pitäminen itsestään on paljon muutakin, kuin alhaisen rasvaprosentin tavoittelua ja irtoripsiä. Jenni Kokander on saavuttanut alallaan suosiota ja vaikuttaa terävä-älyiseltä, hyvinvoivalta ja tasapainoiselta.

Vierailija

Se, mikä minua oikeasti ottaa päähän on se, että naisen kyvykkyys koomikkona / näyttelijänä / tuottavana yhteiskunnan jäsenenä määritellään hänen ulkonäkönsä mukaan. Miksi sen, miltä sinä näytät ulospäin, millään tavalla vaikuttaa siihen, missä olet hyvä ja mitä teet työksesi?

Toivottavasti AP on saanut omat työnsä ulkonäöllä. Mahtaa vituttaa sitten, kun rupsahtaa ja ne valmiiksi "rumat" saa jatkaa hommiaan, joissa ovat hyviä kun AP potkaistaan pomon pöydän alta pihalle.

Vierailija

Minusta jotain kertoo Kokanderin itseluottamuksen määrästä se kohtaus Putouksessa kun tanssi sketsihahmona niiden muiden napatanssijoiden seassa :D Ja anteeksi, en keksinyt parempaa termiä kuin napatanssija.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Minusta jotain kertoo Kokanderin itseluottamuksen määrästä se kohtaus Putouksessa kun tanssi sketsihahmona niiden muiden napatanssijoiden seassa :D Ja anteeksi, en keksinyt parempaa termiä kuin napatanssija.

Just meinasin sanoa tämän saman. Jenni K on näyttelijä, koomikko joka vähät välittää ulkonäkövittuilijoista. Tekee duuniaan ja kehtaa tosiaan jopa vatsatanssia ei-niin-timmillä kropallaan. Tervettä itsetuntoa löytyy. Paljon hauskempi ja parempi näyttelijä kuin moni missityyppi.

Vierailija

Mietin ääneen eilen Putous-uusintaa katsoessa, että säästyyköhän Jenni ulkonäköpaineilta, kun on vähän erisorttinen kuin muut Putous-naiset. Mies katsoi mua kuin hullua, hänen mielestään näyttelijän taidoiltaan ja improissa ihan omaa luokkaansa ja että tarviiko kaikkien olla samasta muotista ollakseen hyväksyttyjä. Hänestä Jenni Kokander on yksinkertaisesti hyvä näyttelijäja nauttii hänen katsomisestaan. Korkeintaan on ajatellut, että muut naiset varmasn ovat epävarmoja, kun Jenni on noin hyvä.

Hävetti. Vieläkö ajattelen, että naisen tärkein rooli on olla nätti ja kohde, ei tekijä. Miten sitä tuleekin ahdettua itsensä ja näköjään muutkin niin ahtaisiin lokeroihin, että mikä on sallittua ja viehättävää ulkonäössä. Mitä sillä on edes väliä?

Vierailija

Ihan tietoiskuna aloittajalle; geenimme määräävät aivan hurjan paljon sen suhteen mitä ja koska elämässämme elämänkaaren aikana tapahtuu, koskee myös ikääntymisen tapaa ja ajoitusta. Jos et alkuunkaan tiennyt, voit tilata latomalla rahaa tiskiin vaikka geneettisen kartan itsestäsi josta melkolailla varmuudella saat tietää mihin mahdollisesti juuri sinä sairastut ja suunnilleen milloin jne. Toki elämäntavoilla on sentään jonkinlainen oma osansa, mutta silloin puhutaan aika ääriin menevistä tavoista, todellisesta ketjupolttelusta esimerkiksi ja sen rypistyttämästä ihosta.

Eli oman ikääntymisensäkin eteen voi tehdä vain jonkin verran, jollei sitten friikahda ankkahuulien viitoittamalle tielle ja ala eläväksi tietynlaisen nykynaisen karikatyyriksi ja siten mielestäni todella surulliseksi hahmoksi. Onko ihmisen, etenkin tietynlaisen yksinkertaisehkon (anteeksi nyt vaan) naisihmisen noin vaikea ottaa vastaan sitä tietoa ettei kovinkaan moni asia lopultakaan ole naisen omissa rakennekynsitetyissä käsissä? Jo syntymän hetkellä on valtavan paljon tulevia tapahtumia soluihimme kirjoitettuina ja moni niistä tulee ja moni niistä todellakin tapahtuu eikä kysele. Ei ne ole sen suurimmankaan egon omaavan kropankantajan omissa käsissä miten ja koska. Kannattaisi olla nöyrempi ja ymmärtäväisempi elämää kohtaan.

Vierailija

Loistava koomikko! Mutta rehellisesti sanottuna tyypillinen treenaamaton suomalaisen naisen vartalo. Taitaa aika moni AV-mamma olla samoissa mitoissa. 

Lyhyet punaiset hiukset on ok, toisin kuin monien vaalennetut takkutukat tai pidennykset.

Vierailija

Mua sitten ärsyttää ulkonäköä arvostelevat ihmiset! Terveellä itsetunnolla oleva ihminen ei vaivaudu arvostelemaan toisten ulkonäköä. Jos sisus on läpeensä mätä, niin ei sitä parhainkaan kuori pelasta.

Vierailija

Täälläpäs kun puidaan ja paljon ulkonäköä, ainako pitää löytää jostain kuvotuksesta se kauneus? Tätä en ymmärrä, vaikka Jenni on hyvä näyttelijä ja tekopirteä,hän voisi vaikka haihduttaa edes vähän.

Vierailija

Sosiaalisessa mediassa on hyvät puolensa, mutta huonoja taitaa olla enemmän.

Ennen vanhaan jokainen ap:n kaltainen sai rauhassa omassa kolossaan solvata viattomia ihmisiä rupsahtaneiksi ja kupsahtaneiksi niin paljon kuin sielu sietää, mutta muun maailman tarvinnut tuommoisesta kuonasta piitata.

Nykyaikana sen sijaan paiskataan jokainen älynmöläys välittömästi nettiin kaiken kansan ihmeteltäväksi ja ikuisesti säilöttäväksi.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat