Miksi jotkut käy joka päivä kaupassa ostamassa pikkuostokset vaikka voisivat ostaa kerralla enemmän?

Vierailija

Esimerkiksi tietämälläni naisella (yhden lapsen yh) on joka arkipäivä sama rutiini:
- töistä kotiin klo 16.20
- lähes saman tien kauppaan ruokaostoksille
- kotiin ja ruoan valmistaminen noista ostoksista

Viikonloppuisin ei ole töissä ja silloinkin ainakin lauantaisin käy kaupassa.
Kauppa sijaitsee noin 700 metrin päässä naisen kotoa ja tekee ihan perusostoksia, ei mitään sellaista mikä ei säilyisi useampaa päivää. Miksi ihmeessä ei voi ostaa kerralla esimerkiksi kolmen päivän ostoksia niin ei tarvitsisi koko ajan ravata kaupassa. Jäisi aikaa lapsenkin kanssa enemmän.

Sivut

Kommentit (72)

Vierailija

Meillä on todella pieni jääkaappi, siksi. Eikä pakastinta ollenkaan. Jääkaappiin mahtuu vain yksi uunivuoallinen tai kattilallinen ruokaa, oveen jotain pikkupurkkeja ja maksimissaan 3 litran mehu/maitopurkkia. Jotain pieniä ruokatarvikkeita, kuten leivänpäälliset ja jugurttia saa vielä tungettua, ja alalokeroon salaattitarpeet. Eli kaupassa käydään joka päivä, kun ei muuten mahdu ruuat kaappiin.

Vierailija

Ei ole autoa, kauppa on kävelymatkan päässä ja olen mukavuudenhaluinen, enkä viitsi raahata kauheita kasseja kerran viikkoon, mieluummin käyn useammin.

Vierailija

Minä en käytä autoa ja en mielellään Kanna liikaa kerralla. Ja saan tuoreempaa. Ja syömme paljon reissussa ja ulkona. Pilaantuu vähemmän ruokaa, jos en hamstraa.

Vierailija

Asun yksin yksiössä jossa keittokomero pienellä jääkaapilla jossa pakastinlokero. Kauppamatka noin 25-30 metriä ja käyn kaupassa usein, ei tule varastoitua mitään pilaantumaan vaan ostan sen verran kun syön. Usein ei tule syötyä arkisin toista lämmintä ateriaa kun on jo töissä syönyt hyvin. Jos aikuiset lapset tulee kylään niin ostan enemmän.

Vierailija

Ap kuulostaa aika pelottavalta stalkkerilta, kun tietää noin tarkkaan kellonajat ja menemiset... Ja antaa ihmisten käydä kaupassa niin usein kuin haluavat, mitä se sun persettä on

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tällä naisella on normaalikokoinen jääkaappi-pakastin eli se ei ainakaan tätä outoa tapaa selitä.

ap

Se on outo tapa vain sinun mielessäsi.

Vierailija

Tutullani on tuttu vanhus, jota kyytsäisi kauppaan mielellään vaikka kerran viikossa. On kumminkin lopettanut vanhuksen kuljetukset kokonaan, kun kyytiminen turhauttaa. Vanhus näet ostaa ruokatarpeet päiväksi!! Eli jo seuraavana päivänä on kyydin tarpeessa.

Tosiaan kummallista, että ihmiset eivät voi ostaa ruokia pidemmäksi aikaa.

Vierailija

Päätän vasta samanpäivän aikana, mitä haluan syödä. 

Haluan myös kaiken mahdollisimman tuoreena. Lisäksi kaupassakäyminen ostarilla on minulle ohjelmanumero, näen paljon aina tuttuja ja juttelen tunninkin verran vaikkapa asuinalueemme kehityksestä, politiikasta, koirista jne. 

En saastuta, koska kävelen! Kun lapset olivat pieniä, niin käytäntö oli toinen. 

Vierailija

Ettei mene mitään roskiin:) +
Tykkään käydä. Miettiä, mitä juuri tänään haluan syödä jne. Perheen kanssa käydään yhdessä ja se on mukavaa yhteistä tekemistä, mitä siitä stressaamaan:)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat