Koetko miehesi pitävän sinua haluttavana naisena?

Vierailija

Miksi/miksi et?

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Miksi/miksi et?

Liiankin haluttavana. Miehelläni seisoo heti kun suunnilleen katsonkin hänen suuntaan. Välillä toivoisin vähän pidempää esileikkiä tai hitaampaa rakastelua...

Vierailija

Viikonloppuna halusi panna neljä kertaa noin tunnin välein. Ja pantiin kyllä muutenkin, mutta toi että haluaa monta kertaa peräkkäin, niin oletan että pitää haluttavana.

Vierailija

En. Ei se olisi pitänyt yllä sivusuhdetta, jos minä olisin haluttava. Oli meillä ihan normaalisti seksiä tuon suhteenkin aikana, mutta kai sille olisi kelvannut kuka vaan.

Vierailija

Koen, koska meillä on seksiä, mieheni kehuu, katselee ja koskettelee minua. Mutta ei se joka hetki mua halua. Kun itselläni on homssuinen/ruma/lihava olo, se vaikuttaa myös siihen, miten mies näkee minut. Olen haluttavimmillani silloin, kun itsekin koen olevani haluttava.

tyttönenolenmavain

Ainakin kehuu, lähettelee viestejä joka päivä, tarraa toisinaan pepusta kiinni kun kävelen ohi tms, seksi on kiihkeää vaikka sitä saisi mielestäni olla useammin kuin 1-2x viikossa. Ollaan oltu yhdessä 5 vuotta joista 4 asuttu yhdessä.

N23

Vierailija

Kyllä vaan. Kehuu todella paljon, puhuu muutenkin kauniisti, haluaa seksiä ja paijausta paljon. Tulee ihan muuten vaan suukottelemaan ja silittämään.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat