Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mitä se siis mielestäsi tarkoittaa?

  • ylös 0
  • alas 2

Kommentit (17)

että jos on vaikka jotain galluppia missä olet harrastanut seksiä tmv niin onko pakko olla tapahtunut nimenomaan se yhdyntä?Vai riittääkö joku muu, mikä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

missä halutaan tuottaa itselle ja toiselle seksuaalista mielihyvää.Eroottinen hyväily vaatteet päällä.Eroottinen hyväily alasti.Toisen sukupuolielinten koskettelu käsin ja suulla.Sukupuoliyhdyntä.

sukupuolielinten hyväily. Mun mielestä. Eli esim. rintojen puristelu ei ole seksiä, mutta klitoriksen hierominen on.

Lainaus:

sukupuolielinten hyväily. Mun mielestä. Eli esim. rintojen puristelu ei ole seksiä, mutta klitoriksen hierominen on.


vaikkei kukaan koskisi alapäähän tikullakaan, eikö sellaista lasketa seksiksi?

kysyy mitä SEKSI on, hänelle vastataan näin : "Isillä on pippelissä vauvansiemeniä. Ne laitetaan äidin pimppiin pippelillä, silloin pitää juurikin liikkua edestakaisin että saa ne kaikki siemenet pumpattua paikoilleen. Sitten ne tapaa äidin munasolun ja vauva saa alkunsa. "a) seksi asenteena, näkökulmana, suhtautumistapana. Katseessa voi olla seksiä, ihminen tai tavarakin voi olla seksikäs. Hyväilyssä voi olla seksiä tai se voi olla platoninen, ystävien tai sukulaisten välinen.b) seksi fyysisessä mielessä. En oikeastaan kelpuuta seksiksi mitään muuta kuin "se on siellä"-tyyppisen ratkaisun. Seksi on sitä, mitä tarkoitetaan, kun toiselta kysytään: Saitko? tai Annoitko? Ei silloin puhuta rintojen hyväilystä tai edes suuseksistä.Vierailija

Riippuu missä asiayhteydessä seksistä puhutaan. Yleensä sillä tarkoitetaan minusta yhdyntää tai toisen tyydyttämistä orgasmiin saakka vaikkapa käsin/suulla.

Hyväily tai suutelu ei siinä mielessä ole seksiä, vaikka siitä seksuaalista mielihyvää saakin.

Mutta puhutaanhan seksistä myös muissa merkityksissä. Vaikkapa seksuaalisen vetovoiman tai piiloviestinnän merkityksessä: "seksi mainonnan välineenä" ei tarkoita, että mainos esittäisi yhdyntää tai pornoa, vaan seksikästä ihmistä ja vihjailee seksiin.

Vierailija

Seksi on panoa ja suuseksiä. Seksikkyyttä näkee harvasenpäivä. Henkilökohtainen asia on se mitä seksikkäänä haluna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla