Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Lihamureke kysymys.Jos teette lihamurekkeen ja laitatte väliin keitettyä kananmunaa

Vierailija
13.03.2010 |

niin laitatteko kokonaisena sen munan vai pienittäkö sen??

Mietin että kumpi ois järkevämpi vaihtoehto.

Niin ja kun teen niin että puoleen murekkeesta laitan munaa ja toiseen puoleen kasviksia, niin mitä kasviksia suosittelesitta??

Kiitos :D

Kommentit (52)

Vierailija
1/52 |
13.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

laittaisi muuta kuin raakaa kananmunaa murekemassaan



kokki

Vierailija
2/52 |
13.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

murekkeena ja lisukkeet erikseen. En sotke tollasia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/52 |
13.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

jananmunat kokonaisina ja löysästi keitetyt,kovenee paistaissa.Kasviksista laitan ,porkkanaa,paprikkaa,,hernemaissipaprikka seosta tai mitä sattuuu olemaan ja mieli tekemään.Juustoa myös.

Vierailija
4/52 |
13.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

laittaisi muuta kuin raakaa kananmunaa murekemassaan

kokki


katso vaikka, vanhemmista keittokirjoista . Niihin kuuluu keitetty kananmuna kokonaisena.

Vierailija
5/52 |
13.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

murekkeen sisään.Mutta pari kertaa ku olen murekkeen niin thnyt että munaaki laittanut kokonaisena,niin sitten ku sitä mureketta leikkaa niin se keltuainen aina lähtee sieltä munasta lipettiin.Siksi mietinki et oisko järkevämpi valmiiksi pieniä muna,et pysyiskö sitten paremmin täytteet murekkeen sisällä.

Et kokki,sä varmasti olet joku tosi,tooosi huonosti koulutettu jos ei ole koskaan tullut vastaan mureke ohjetta johon käytetään kokonaisia munia murekkeen sisään.Mars,mars kattomaan äidin vanhoja keittokirjoja :D

-ap-

Vierailija
6/52 |
13.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

että ne keitetyt kananmunat vaan kokonaisina sinne sisään. Ja he-ma-paa mä olen käyttänyt kasviksina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/52 |
13.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

että ne keitetyt kananmunat vaan kokonaisina sinne sisään. Ja he-ma-paa mä olen käyttänyt kasviksina.

Ymmärsin tosta et noi kasvikset on herne-maissi.paprika pakaste juttuja....mulla sattuu pakkasessa oleen just semmosta :D

Keitetäänkö ne kasvikset ensin ja vasta sitten murekkeen väliin,vai kypseneekö siel murekkeen sisällä jos raakana laitan.

Vai saako edes murekkeen väliin laittaa mitään raakaa???

Vierailija
8/52 |
13.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

tai joskus laittanut sinne väliin. Kyllä ne uunissa kypsyy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/52 |
13.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kolmevuotinen eikä siellä koskaan tuollaista tehty. Toki pääpaino oli ravintolaruoissa ei mummon keittokirjassa.



kokki



Vierailija
10/52 |
29.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

että hyväksi, taitavaksi ja rennoksi ruoanlaittajaksi ei todellakaan missään koulussa opi, jos ei sitä ole jo kotona aikanaan oppinut...

Eipä ole tuo ap:kään oppinut, kun tänne asti piti noin yksinkertaista asiaa tulla kysymään :p

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/52 |
29.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kaiken kaikkiaan koulutus kesti 3½v, mutta ensimmäisen vuoden aikana kyllä tehtiin työtä ja opiskeltiin murekkeet sun muut.



mikähän se numero oli 37?

Vierailija
12/52 |
29.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

AP kysyi nöyrästi neuvoa. "Kokit" sen sijaan tulivat muka-osaavina kärkkäästi vastailemaan.

että hyväksi, taitavaksi ja rennoksi ruoanlaittajaksi ei todellakaan missään koulussa opi, jos ei sitä ole jo kotona aikanaan oppinut...

Eipä ole tuo ap:kään oppinut, kun tänne asti piti noin yksinkertaista asiaa tulla kysymään :p

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/52 |
29.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

eikä 37, ehkä on paras että menen perunankeittoon.

Vierailija
14/52 |
29.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

eikä 37, ehkä on paras että menen perunankeittoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/52 |
29.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis kyllähän kananmunilla täytetty lihamureke nyt on ihan yleissivistyksen piikkiin menevä ruokalaji, uskomatonta etteivät ammattilaiset ole siitä kuulleetkaan! Eikä kyseessä ole mikään Haukiputaan mummon 70-luvulla keksimä resepti - eikä edes erityisen suomalainen - vaan samanlaisia murekkeita löytyy kyllä muualtakin maailmasta:



http://www.atablefortwo.com.au/2008/09/01/hidden-egg-meat-loaf/

Vierailija
16/52 |
29.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

vastaan, mutta musta henkilökohtaisesti karmean näköistä ja ei houkuttele yhtään syömään. Tiedä nyt mistään yleissivistyksestä, mutta jotkut siitä pitää ja jotkut ei.

Kyllä kokkikoulussa käytiin sitäpaitsi läpi murekkeet ym..kotiruoat ja onhan ravintolakokin käsikirjassakin ohje murekkeen tekoon.

Turha tämmöistäkin keskustelua on käydä, koska ap halusi vaan tietää valmistukseen kikkoja, joten antakaahan olla!!!!!.



Vierailija
17/52 |
29.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

joka tuomitsee ruokalajin pelkästään ulkonäön perusteella.

Vierailija
19/52 |
29.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kolmevuotinen eikä siellä koskaan tuollaista tehty. Toki pääpaino oli ravintolaruoissa ei mummon keittokirjassa. kokki

Ääliö

Vierailija
20/52 |
29.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja on vähänkään ruokaa laittanut, on kyllä taatusti syönyt oikeaa lihamureketta - johon siis todellakin kuuluu keitetyt kokonaiset kananmunat sisään.

Tää on just tätä - kokki joka ei oikeasti tiedä kokkaamisesta mitään muuta kuin mitä "kokkikoulussa" on opetettu...

kolmevuotinen eikä siellä koskaan tuollaista tehty. Toki pääpaino oli ravintolaruoissa ei mummon keittokirjassa. kokki

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä neljä viisi