Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Rahkasmoothie - onko juotava heti...

Vierailija
28.01.2015 |

... vai voiko sellaisen ottaa esim. töihin mukaan ja juoda välipalana muutaman tunnin päästä? Meneekö jotenkin huonoksi, huonon makuiseksi vai kuinkas?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
28.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Säilyttäisitkö siis kylmässä vai lämpimässä?

Vierailija
2/11 |
28.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen yleensä edellispäivänä ja laitan jääkaappiin. Juon sitten ruokiksella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
28.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä maitotuotteet kannattaa laittaa jääkaappiin. Eri asia on sitten iskukuumennetut

Vierailija
4/11 |
28.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jääkaapissa siis säilyttäisin =) mutta siellä ilmeisesti säilyy varsin mainiosti. Kiitos! =)

ap

Vierailija
5/11 |
28.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

mitä siihen tulee? mulla olis rahkaa :) ja jano...

Vierailija
6/11 |
28.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietysti säilyy jääkaapissa! Itse teen aina rahkasmoothien kahdeksi aamuksi kerralla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
28.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minäkin teen illalla aamupalan valmiiks aina. Muuten on ollut hyvä mutta ananas-kiivi oli muuttunut kitkerän makuiseksi yön aikana, en tiedä kummasta johtui. Ananas oli tuoretta, tölkkiananas ei ainakaan oo kitkeröitynyt.

Vierailija
8/11 |
28.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="28.01.2015 klo 16:36"]Minäkin teen illalla aamupalan valmiiks aina. Muuten on ollut hyvä mutta ananas-kiivi oli muuttunut kitkerän makuiseksi yön aikana, en tiedä kummasta johtui. Ananas oli tuoretta, tölkkiananas ei ainakaan oo kitkeröitynyt.
[/quote] luin joskus että kiivin siemenet maistuvat halkaistuna vähän pippurilta. Tehokas sekoitin pistää varmasti siemenet muruiksi. Johtuisiko kitkerä maku siitä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
28.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

up

Vierailija
10/11 |
28.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="28.01.2015 klo 16:38"][quote author="Vierailija" time="28.01.2015 klo 16:36"]Minäkin teen illalla aamupalan valmiiks aina. Muuten on ollut hyvä mutta ananas-kiivi oli muuttunut kitkerän makuiseksi yön aikana, en tiedä kummasta johtui. Ananas oli tuoretta, tölkkiananas ei ainakaan oo kitkeröitynyt.
[/quote] luin joskus että kiivin siemenet maistuvat halkaistuna vähän pippurilta. Tehokas sekoitin pistää varmasti siemenet muruiksi. Johtuisiko kitkerä maku siitä?
[/quote]

Sekin voi olla mahdollista, heti juotuna se maku ei ehkä ole vain ehtinyt levitä siihen rahkaan! Minkään muun marjan tai hedelmän en oo huomannut tehneen samaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
28.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onhan se aina parempaa mitä tuoreempaa on, mutta hyvin se säilyy. Ja kyllä se kaks tuntia kestäis vähän lämpimämmässäkin.