Lue keskustelun säännöt.
Miten helppo, näyttävä ja kestävä kuorrute täytekakkuun?
23.10.2012 |
Oisko vinkkejä, miten saisin helposti kauniin ja kestävän kuorrutteen täytekakkuun, joka kestäisi noin vuorokauden verran kylmiössä hyvänä? Mitä kermavaahtoon pitää laittaa, että se pysyy hyvänä?
Kommentit (4)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pitääpä tehdä koekakku. Näytti olevan sekä helpompi että vähän työläämpi ohje tuolle mokkakuorrutukselle.
Missä suhteessa sinä kolmonen laitat tuorejuustoa ja kermaa?
Mulla on nyt vähän paineita tehdä tosi sievä täytekakku, ja harmittaa jos siitäkin tulee sellainen toiselle puolelle kellollaan oleva lättynen kuten mun entiset kakkuset on olleet.
että kuinka vaikea on tehdä kakkuun päälle kuorrute marsipaanista tai tuosta kaulittavasta kuorrutteesta?
ap.
Eli voita, sokeria, kahvia ym.