Onko tämä jo vanhanaikainen synttäritarjoilu?
3v:n synttäreille:
Täytekakku (kermakuorrutus, mansikkatäyte)
Voileipäkakku (lihatäyte)
MOkkapalat (päällä strösseliä)
Omenatyynyt (lehtitaikinan päällä nokare omenahilloa ja tomusokeria)
Ballerina-keksejä kaupasta(päivänsankari on jo syönyt leivotut piparit)
Lihapasteijat (kaupan pakaste)
Fantaa, mehukattia, kahvia ja teetä.
Jotenkin tuntuu samalta tarjoilulta kuin omissa synttäreissä vuonna -87.
Nyt sitten tänne niitä onpas junttia-kommentteja kiitos!
Kommentit (14)
Voithan aina trendikkäästi väittää retroilevasi noin niin kuin ironisessa hengessä.
En käsitä. Kauhea numero tehdään siitä, onko joku tarjottava "hyvää" vai "junttia" ja siitä saadaan täällä pitkä vänkäämiskeskustelu aikaan.
Mutta vastaus kysymykseen: hyvät on tarjottavat.
Ehkä teille on tulossa nälkäisiä vieraita?
meidän synttäreillä ja aikuiset tykkää voileipäkakusta. Hyvää ja helppoa, voi tehdä paljon etukäteen pakastimeen ja sitten juhlapäivänä sulattaa ja uunissa lämmittää.
Itseasiassa tarjoilusta puuttuu karnevaalikeksit! Niitä pitää kai käydä vielä kaupasta hakemassa.
Ap
Kukaan normaali ihminen ei arvostele ilkeästi kenekään tarjoiluja. Kaikki kuulostaa hyvältä. Tarjoa pois.
Ehkä teille on tulossa nälkäisiä vieraita?
ainakin mun suku syö joka sorttia ja paljon "kun sellainen on tapana kun on ruokatarjoilu". En itse allekirjoita tuota mutta eipähän tarvitse kenenkään jurnuttaa jälkeenpäin että olipa huonot synttärit.
Ap
En käsitä. Kauhea numero tehdään siitä, onko joku tarjottava "hyvää" vai "junttia" ja siitä saadaan täällä pitkä vänkäämiskeskustelu aikaan.
Mutta vastaus kysymykseen: hyvät on tarjottavat.
En käsitä minäkään. Meillä on kaikki juhlat "omanlaisia" riippumatta siitä, mikä milloinkin on "in".
Tärkeintä on kai se, ketä juhliin tulee. Tarjoilujen pitäisi olla sellaisia, että vieraille maistuu. Lapset eivät juuri välitä kermakakusta, vaan syövät mieluummin vaikka ihan tavallista hiivapullaa, ja keksejä. Näin ainakin meillä.
Tärkeintä on kai se, ketä juhliin tulee. Tarjoilujen pitäisi olla sellaisia, että vieraille maistuu. Lapset eivät juuri välitä kermakakusta, vaan syövät mieluummin vaikka ihan tavallista hiivapullaa, ja keksejä. Näin ainakin meillä.
Lapset ei syö kovin monimutkaista evästä, se mikä on tuttua uppoaa parhaiten.
En käsitä. Kauhea numero tehdään siitä, onko joku tarjottava "hyvää" vai "junttia" ja siitä saadaan täällä pitkä vänkäämiskeskustelu aikaan. Mutta vastaus kysymykseen: hyvät on tarjottavat.
En käsitä minäkään. Meillä on kaikki juhlat "omanlaisia" riippumatta siitä, mikä milloinkin on "in". Tärkeintä on kai se, ketä juhliin tulee. Tarjoilujen pitäisi olla sellaisia, että vieraille maistuu. Lapset eivät juuri välitä kermakakusta, vaan syövät mieluummin vaikka ihan tavallista hiivapullaa, ja keksejä. Näin ainakin meillä.
tuosta mansikalla täytetystä kermakakusta ja uppoaa myös muille:) Mitä tulee voileipäkakkuun niin se on myös ehdoton suosikki.
Jokainen tarjotkoon mitä tosiaan haluaa. Pääasia on se yhdessäolo ja juhliminen:)
Ja tuo erään vastaajan heitto suolatikuista oli loistava :D ja se täytyy muistaa kun juhlitaan täällä synttäreitä tulevalla viikolla.
Toivotan mukavaa juhlapäivää!
näitä siis itsekin AINA tarjoilen : )
ja äitinkin tarjoili jo 70 luvulla : )
ymmärrän fiiliksesi, koska itselle tulee ajoittan sama olo, et miksi en keksi koskaan mitäääään uuuuuutta.
toisaalta meidänkin suku tykkää syödä hyvin paljon, ja samoja juttuja
joku joskus uskaltautunut kokeileen uusia reseptejä, niin ei aina ole niin onnistunut, nooo syötyä on tullut, muta aina joku kaipaa niitä entisiä ;)
Ne vaihtaisin esim niihin moilasen tms minikarjalanpiirakoihin munavoin kera tms. Muuten nami nam!
hirmu helppoja pasteijan tapaisia jutskia saa tehtyä itsekin. Tee sörssö: kinkkua, juustoa, paprikaa ja kananmuna. Ota lehtitaikinalevyn, ehkä vähän venytät sitä molempiin suuntiin, lisää sörssöä tasaisesti levylle, rullaa levyn pötköksi (vähän vettä liimaksi päälle, jos tuntuu, ettei pysy pötkönä) ja leikkaa siitä n. 5 kierrettä/pötkö. Paistetaan uunissa 225.
tän huono puoli on, että maistuu parhaimmalta, kun tekee juhlapäivän aamuna. Hyvä puoli on, että tää on helppo ohje. Ja hauskemman näköisiä, kun tavan pasteijat!
(terkkuja siskolle, jos sait mut kiinni kirjoittelusta ;))