Miksi jotkut ihmiset laittaa jauhoja kastikkeeseen?
Siis eihän jauhot kuulu kastikkeseen?
Kastikkeeseen laitetaan aina vain kuohukermaa ja paseerattua tomaattia?
Kommentit (26)
Lopeta jo nämä tylsät "miksi sitä sun tätä" -aloituksesi ja tee jotain järkevää elämässäsi.
Ai valkokastikkeeseen tomaattia????
Bernaisekastikkeeseen tomaattia?
Ruskeakastikkeeseen tomaattia?
Bologneseen juu menee tomaatti.
Jauho suurustaa kastiketta, ja kuuluu moneenkin kastikkeeseen
Tomaatin tunkeminen perseeseen on ap:lle liian lempeää. Kokeillaas ananaksella
Vierailija kirjoitti:
Jauho suurustaa kastiketta, ja kuuluu moneenkin kastikkeeseen
Suurustaa?? Mitä tuo tarkoittaa?
Vain aivoton jauhopää kysyy tuollaisia!!!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jauho suurustaa kastiketta, ja kuuluu moneenkin kastikkeeseen
Suurustaa?? Mitä tuo tarkoittaa?
Sitä että sulta teipataan suu umpeen ja potkitaan perseelle .
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jauho suurustaa kastiketta, ja kuuluu moneenkin kastikkeeseen
Suurustaa?? Mitä tuo tarkoittaa?
Samaa kuin sakeuttaa. Jotkut kastikkeet olisi koostumukseltaan liian liruja ilman sitä jauhoa ja sitten vähän kuumennusta niin että kastike sakeutuu. Esim. periteinen ruskea kastike ehdottomasti vaatii sen jauhon.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jauho suurustaa kastiketta, ja kuuluu moneenkin kastikkeeseen
Suurustaa?? Mitä tuo tarkoittaa?
Valitettavasti uskon, että sekä tämä sana että itse suurustaminen on monelle nykynuorelle vieraita, sen verran heikoilla taidoilla koulusta nykyään selviää.
Taas tää sama jankkaaja.
Et sotten suurustamisesta ole kuullut? Miten tekisit kiisselin?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jauho suurustaa kastiketta, ja kuuluu moneenkin kastikkeeseen
Suurustaa?? Mitä tuo tarkoittaa?
Kun kastiketta hämmentää tarpeeksi kauan, se muuttuu suuremmaksi.
En laita koskaan.
Teen tosiaan minäkin useinmiten tomaatti- tai kermakastikkeen ja se kiehuu sopivan sakeaksi kun aikansa hauduttaa.
Paistin kastikkeen teen siten että soseutan liemeen lihan mukana kypsynyttä porkkanaa ja sipulia - ja keitän kasaan sopivan sakeaksi.
Ankan kastikkeen paistoliemestä, rasvasta, viinistä, sipulista ja kirsikka- tai appelsiinihillosta jälleen kasaan keittämällä melkein "karamellikastikkeeksi". Ihanaa!
Padoissakin liemi saa olla suurustamatonta
Vierailija kirjoitti:
Ai valkokastikkeeseen tomaattia????
Bernaisekastikkeeseen tomaattia?
Ruskeakastikkeeseen tomaattia?
Bologneseen juu menee tomaatti.
En tee ikinä ruskeaa kastiketta.
Valkokastikkeessa jauhojen sijaan sulatan kermaan/ruokakermaan koskenlaskija voimakasta. Käy paremmin lasagneen tms.
Aika tylsä