Pasta carbonaraan ei laiteta kermaa!
Jopa jotkut ravintolat tunkevat siihen kermaa, vaikka se ei missään nimessä kuuku siihen. Silloin se ei enää ole carbonara.
Kommentit (115)
Jestas näitä puristeja. Asialla tuskin on kovin suurta merkitystä.
Vallan hyvin voi laittaa kermaakin. Sinun ei tietysti tarvitse :)
Vierailija kirjoitti:
Vallan hyvin voi laittaa kermaakin. Sinun ei tietysti tarvitse :)
Voi, mutta silloin se ei ole carbonara.
Vierailija kirjoitti:
Öööö, mitä siihen laitetaan?
Kananmunaa ja parmesanraastetta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Öööö, mitä siihen laitetaan?
Kananmunaa ja parmesanraastetta.
Juuri näin. Sekä pancettaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Öööö, mitä siihen laitetaan?
Kananmunaa ja parmesanraastetta.
Ok.
Lait mitä haluat! Minä ainakin teen ruoan makuni mukaan en nimen mukaan
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Öööö, mitä siihen laitetaan?
Kananmunaa ja parmesanraastetta.
pastankeitin vettä myös hiukan
No tekee aika moni risottoakin ilman valkoviiniä ja parmesania, joten ei ehkä niin tarkkaa.
Vierailija kirjoitti:
Öööö, mitä siihen laitetaan?
Kananmunia
Jos itse kokkaa omassa keittiössä itselleen pasta carbonaraa, saako silloin laittaa kermaa tai ruokakermaa ja jotakin muuta kuin parmesaania, edes vähän?
Myös muita fuusikeittiön aarteita on se pasta. Oikeaan pasta carbonaaraanhan tulee polentaa. Pasta on kuitenkin tuontitavaraa sieltä Kiinasta eli turha sitä laittaa mihinkään autenttiseen italialaiseen ruokaan. Sama juttu riisin kanssa. Muistattehan tehdä risotot ohrasta :)
Kokeilin kerran tehdä oikeaoppista Carbonaaraa, mutta aika kuivaa evästä siitä tuli. Seuraavan kerran kyllä lisään sitä kermaa tuohon.
Eikä saunaan laiteta villahousuja jalkaan.
Vierailija kirjoitti:
Vallan hyvin voi laittaa kermaakin. Sinun ei tietysti tarvitse :)
Tottakai. Se on sitten joku muu herkullinen kastike. Se vaan ei ole carbonara. Onko sillä väliä tai ei, riippuu keneltä kysytäämn. Fakta se kuitenkin on.
Myöskään pekoni ei ole se oikea liharatkaisu siihen, mutta ei nyt niin paha pyhäinhäväistys kuin kerma.