Mitä kakun kuorrutteeksi?
Menee vaikeaksi... Pitäis saada valkoinen kuorrute kakkuun, mutta kun en osaa tehdä kermavaahdosta sellaista, ettei se valu. :/ Kuinka tehdään kunnon jämäkkä kermavaahto?
Sokerikreemistä tms. en tykkää, liian makeaa. Marsipaanista tms. en myöskään tykkää. Entäs valkosuklaakuorrute? Onkohan liian makeaa? Saako valkosuklaata laktoosittomana, että käy vieraillekin?
Mitä muuta voisi käyttää kuorrutteena?
Tämmönen probleema. :)
Kommentit (7)
Laktoositonta kuohukermaa löytyy Valiolta. Sitä + fariinisokeria ja keität 15-20 min. Tee kastike mielummin edellisenä päivänä ja laita jääkaappiin. Levitysvaiheessa vaan sekoitat, niin se notkistuu sen verran, että sitä on helppo levittää kakun päälle. Reunat toki kermavaahdolla.
sitä kermavaahtoa... Täytyy varmaan tehdä parit harjoituskermavaahdot. Nam. :)
Ap
et osaa vispata kermasta vaahtoa? ihan oikeesti?
No jos olet tosissasi, niin kerman pitää olla kylmää (siihen lisätään vähän sokeria) ja vispataan niin kauan, että on paksua vaahtoa. Sähkövatkain käytössä? Laita isolle teholle ja lopeta ennen kuin olet saanut voita aikaiseksi. Niin ja kulhon jossa vispaat pitää olla puhdas ja kuiva.
Valkosuklaata ei taida laktkoosittomana löytyä.
tulee 100% paremman makuista kuin pelkästä kermasta ja pysyy 100% paremmin kauniina.
kävisikö kaulittava sokerimassa? Makeaa se kyllä on.
flora-vispiä. Jos laitat tavallista kermaa, laita sokerin sijaan tomusokeria. Sepitää kerman paremmin kasassavarsinkin jos on lämmintä.Se lisätään vatkaamisen jälkeen.