Mitä leikkelettä ostatte leivän päälle?
Me ostetaan vain naudanpaistia ja hevosen suolalihaa.
Kommentit (79)
Maksamakkaraa on nyt kaapissa. Sitä ennen oli lenkkimakkaraa.
Halvinta. -30% jos vaan jotain on.
Säälittää aina kaupassa kun porukka ottaa jotain gotleria tai lauantaimakkaraa kylmäkaapista. Tietää, että ei hyvin mene.
Ennen ostin enimmäkseen meetvurstia ja vain toisinaan kinkkuleikkelettä tai naudanlihaa. Nyt on meetvursti tauolla ja syön vain muita.
En käytä leikkeleitä, juustoja, levitteitä tai muitakaan leivänpäällisiä
Vierailija kirjoitti:
Säälittää aina kaupassa kun porukka ottaa jotain gotleria tai lauantaimakkaraa kylmäkaapista. Tietää, että ei hyvin mene.
Kyllä minä olen ostanut sellaisia, vaikka muuhunkin olisi ollut varaa. Aika paha, jos jollain kaupan työntekijällä on tuollaisia taka-ajatuksia asiakkaista. Launtaimakkara on suomalaisten kestosuosikki, vanhan ajan herkku monelle.
Savukalkkunaa useimmiten. Välillä palvikinkkua.
Vierailija kirjoitti:
Säälittää aina kaupassa kun porukka ottaa jotain gotleria tai lauantaimakkaraa kylmäkaapista. Tietää, että ei hyvin mene.
Itselläkin tirskahtaa nauru silloin. Näytän heille vielä että otin kokolihaa nautaa.
Vierailija kirjoitti:
Meillä ei ole varaa kuin gotleriin.
Halvin kinkku on halvempaa kuin gotler.
Espanjalaista makkaraa. Hinta-laadultaan parasta.
Vierailija kirjoitti:
Meillä ei ole varaa kuin gotleriin.
Sepä onkin yksi parhaista. Maku ja laatu pysynyt suht samanlaisena vuosikymmenestä toiseen, mulle tuttu jo 60-luvulta saakka.
Minun mummuni ja pappani söivät aina lauantaimakkaraa. Ja lapsuudenkodissanikin syötiin sitä paljon. Oli ihan vakioleivänpäällinen. Työmiehillä oli ennen vanhaan pötkö lauantaimakkaraa eväänä leivän ym. ohessa.
Ostan kevytlauantaita. Menettelee, mutta sitä ei silti viitsi lappaa suoraan suuhunsa paketista. Joskus hätätilanteessa menee myös ihan lenkkimakkara. Meetvurstia ostin ennen, se on kallista, mutta riittoisaa.
Viipaloin leivän päälle kurkkua, sipulia, tomaattia, juustoa, kananmunaa, pari salaatinlehteä. Sitten valkoivasti kaikkea proteiinia ja muita höysteitä. Kävin Tanskassa ja sain sieltä voileipäideoita. Niitä voi tehdä loputtomasti erilaisia ja kun täyttää vähän kaikella niin vastaa monipuolista ateriaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Säälittää aina kaupassa kun porukka ottaa jotain gotleria tai lauantaimakkaraa kylmäkaapista. Tietää, että ei hyvin mene.
Itselläkin tirskahtaa nauru silloin. Näytän heille vielä että otin kokolihaa nautaa.
Tuohan on kamalaa ja sitkeää. Paljon mieluummin syön Gotleria, vaikka olisi nautaankin varaa.
Ilmankin pärjätään. Aina on pärjätty.
Ohuen ohutta broiskua mikä leike nyt onkaan. Ei maistu juuri miltään, mut saapa vähän protskua leivän päälle. Punaista lihaa en osta koskaan.
N32
Meillä ei ole varaa kuin gotleriin.