Käytätkö ruuanlaitossa aitoa kuohukermaa?
Kommentit (150)
Onko epäaitoa olemassa? Aika harvoin käytän, yleensä jos teen kermakakkua.
Mistä tietää, että kuohukerma on aitoa?
En käytä mitään maitotuotteita ruoanlaitossa.
En käytä mitään kermaa (tai muitakaan maitotuotteita pl voi) ruoanlaitossa. Sitä tulee mössöruokiin joita en syö, enkä siten tietenkään teekään.
En pilaa ruokaani kermalla tai ruokakermalla.
Kokkaan lähes päivittäin mutta en käytä kermaa koskaan. Jos jotain vastaavaa kaipaan, käytän mieluummin smetanaa kerman sijaan enkä koe menettäväni mitään.
Mihin sitä kermaa tarvitaan. Teen ruokaa päivittäin enkä käytä koskaan mitään kermaa.
Kyllä käytän, jos kermaa käytän. Otan aina silloin kuohukermaa.
Oletko joku kuohukermahullu?
https://www.vauva.fi/keskustelu/5510666/olen-aina-kayttanyt-ruokakermaa…
Sinun avaus tuokin parin päivän takaa?
Tottakai jokaikinen, joka arvostaa ruuan makua, käyttää kuohukermaa.
Vierailija kirjoitti:
Kokkaan lähes päivittäin mutta en käytä kermaa koskaan. Jos jotain vastaavaa kaipaan, käytän mieluummin smetanaa kerman sijaan enkä koe menettäväni mitään.
Mihin käytetään smetanaa? En ole ikinä käyttönyt kermaa tai smetanaa ruoalaitossa ja kokkaan tosi paljon.
Kyllä. Ostan vain maitotuotteita joissa on tuoteselosteessa 1-3 ainesosaa, joista se d-vitamini on ihan turha. Eli itse maito ja hapate kelpaa.
En juuri käytä, ainoastaan juhlissa tai jos halutaan tehdä parempaa ruokaa vieraille. Ja ihan terveydellisistä syistä, vältän kerman, voin, suolan ja sokerin käyttöä. Ruoka ei tarvitse olla herkkuateria arkena.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kokkaan lähes päivittäin mutta en käytä kermaa koskaan. Jos jotain vastaavaa kaipaan, käytän mieluummin smetanaa kerman sijaan enkä koe menettäväni mitään.
Mihin käytetään smetanaa? En ole ikinä käyttönyt kermaa tai smetanaa ruoalaitossa ja kokkaan tosi paljon.
Koetapa vaikka keittoihin. Venäjällä ei mitään tiedetä, mutta tässä asiassa ovat oikeassa.
Blinien kanssa myös lähes pakollinen.
Pyöristää mukavasti lihapatojen makua, eli sama missä joku toinen käyttäisi kermaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kokkaan lähes päivittäin mutta en käytä kermaa koskaan. Jos jotain vastaavaa kaipaan, käytän mieluummin smetanaa kerman sijaan enkä koe menettäväni mitään.
Mihin käytetään smetanaa? En ole ikinä käyttönyt kermaa tai smetanaa ruoalaitossa ja kokkaan tosi paljon.
Koetapa vaikka keittoihin. Venäjällä ei mitään tiedetä, mutta tässä asiassa ovat oikeassa.
Blinien kanssa myös lähes pakollinen.Pyöristää mukavasti lihapatojen makua, eli sama missä joku toinen käyttäisi kermaa.
Sienisalaatti unohtui.
Vierailija kirjoitti:
En juuri käytä, ainoastaan juhlissa tai jos halutaan tehdä parempaa ruokaa vieraille. Ja ihan terveydellisistä syistä, vältän kerman, voin, suolan ja sokerin käyttöä. Ruoka ei tarvitse olla herkkuateria arkena.
Elämä on liian lyhyt että arkenakaan viitsisi syödä paskanmakuista ruokaa.
Jos kermaa käytän niin sitten tietysti kuohukermaa. Viimeksi taisin laittaa tattimuhennokseen lorauksen.
Vierailija kirjoitti:
En juuri käytä, ainoastaan juhlissa tai jos halutaan tehdä parempaa ruokaa vieraille. Ja ihan terveydellisistä syistä, vältän kerman, voin, suolan ja sokerin käyttöä. Ruoka ei tarvitse olla herkkuateria arkena.
Minusta tuo on huonompaa ruokaa, jos siihen sotketaan kermaa. Parempaa ruokaa ovn aidot maut eikä kermasotkut. Jos vieraita ajattelet, niin jätä se kerma käyttämättä.
Jos teen kermaruokaa, käytän kermaa. Harvoin kyllä teen.