Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jos lihamittari näyttää 80 astetta naudanlihassa

Vierailija
09.12.2010 |

niin onko se nyt hyvää vai pitäiskö pitää vielä kauemmin uunissa? Se on naudanlihaa, sellaisia ison miehen nyrkinkokoisia kimpaleita. 80 astetta näyttää, en tykkää punaisesta lihasta. Ne se on ollut 45 min uunissa.

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
09.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

eikä vähääkään punaista enää.

Vierailija
2/10 |
09.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

olla jo kengänpohjaa. Ylikypsää on jo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
09.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

on. Lihan pitää jäädä hieman punertavaksi, koska se kypsyy vielä uunista otettuakin.. mutta varmaan jos haluat lihasta täysin harmaata, voi sen ottaa uunista kun sisälömpötila lähenee 80 astetta.

Vierailija
4/10 |
09.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä riuhataisin sen heti uunista kun huomasin teidän viestit. Olenko mä nyt pilannut sen :(

Voi ei mitä mä nyt teen iltaruoaksi :(

t. ap

Vierailija
5/10 |
09.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ylikypsää lihaa on se.

Vierailija
6/10 |
09.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voiko tuosta tehdä enää mitään? :(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
09.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Äh miksi menin pilaamaan sen :( Voiko sitä pelastaa enää mitenkään ja tehdä muuta ruokaa noista klönteistä?

Vierailija
8/10 |
09.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ohuiksi siivuiksi ja tee sille joku oikein kermaisa tms. kastike.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
09.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leikkaa se parin kolmen sentin kuutioiksi ja keitä pari tuntia. Muuttuvat uudelleen pehmeiksi.

Vierailija
10/10 |
09.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leikkaa se parin kolmen sentin kuutioiksi ja keitä pari tuntia. Muuttuvat uudelleen pehmeiksi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yksi kolme