Jos lihamittari näyttää 80 astetta naudanlihassa
niin onko se nyt hyvää vai pitäiskö pitää vielä kauemmin uunissa? Se on naudanlihaa, sellaisia ison miehen nyrkinkokoisia kimpaleita. 80 astetta näyttää, en tykkää punaisesta lihasta. Ne se on ollut 45 min uunissa.
Kommentit (10)
olla jo kengänpohjaa. Ylikypsää on jo.
on. Lihan pitää jäädä hieman punertavaksi, koska se kypsyy vielä uunista otettuakin.. mutta varmaan jos haluat lihasta täysin harmaata, voi sen ottaa uunista kun sisälömpötila lähenee 80 astetta.
Mä riuhataisin sen heti uunista kun huomasin teidän viestit. Olenko mä nyt pilannut sen :(
Voi ei mitä mä nyt teen iltaruoaksi :(
t. ap
Voiko tuosta tehdä enää mitään? :(
Äh miksi menin pilaamaan sen :( Voiko sitä pelastaa enää mitenkään ja tehdä muuta ruokaa noista klönteistä?
ohuiksi siivuiksi ja tee sille joku oikein kermaisa tms. kastike.
Leikkaa se parin kolmen sentin kuutioiksi ja keitä pari tuntia. Muuttuvat uudelleen pehmeiksi.
Leikkaa se parin kolmen sentin kuutioiksi ja keitä pari tuntia. Muuttuvat uudelleen pehmeiksi.
eikä vähääkään punaista enää.