Apua riittääkö, että lämmittää sushit mikrossa vai pitääkö pyöräyttää pannulla tai kattilassa.
Uskalluin eka kertaa ostamaan sushia.
Pelottaa, että tulee joku tauti noista? Keitätkö niitä yleensä jos kyllä niin kauanko?
Ostin valmiita susheja tiskiltä.
Kommentit (40)
Annan kiehua yleensä 3h kattilassa vedessä miedolla lämmöllä.
Näin lapamadot kuolee. Lopuksi lämmitän ne vielä oikein höyryäviksi mikrossa. Sitten vain syömään.
Yleensä uppopaistan rasvassa tai sitten savustan n.14h tammisavussa.
Ensin mikrotat niitä viisi minuuttia, sen jälkeen keität niitä kymmenen minuuttia, sen jälkeen paista kuumalla pannulla öljyssä 10 minuuttia, sen jälkeen laita ne uuniin puoleksi tunniksi 250 astetta keskitasolle uunia.
Sen jälkeen ne voi syödä.
Minä laitan ne yleensä alumiinifolioon käärittynä mikroon. Jos ei ole foliota niin mikä tahansa rautainen astia välttää.
Hanna G., hesa
OMG teidän kanssa. Joku höhlä uskoo vielä....
Entäpä Gyozat? En osaa valmistaa näitä valmisgyozoja, vaikka luin ohjeet. Niistä tulee oidon tahmeita ja veteliä. 🤯
Grillissä hiilloksella puoli tuntii tai painoparilassa 15 min.
Laittaisin kypsymään uuniin yön yli 110 asteeseen.
ehe ehe.
Onks tääl jotain 12-vuotiaita vai mieleltään köyhiä?
lohisushit on norjalainen keksintö kasvatetusta lohesta kun puuttuu loiset ja tyynenmeren lohta ei voi käyttää sushissa.
Sun pitää ryöpätä niitä 30 minuuttia, jotta myrkyt lähtee.
Hulluilla on halvat huvit, idiooteilla ilmaiset.
Kantsii pakastaa väh. -18 asteessa 5 päivää ekaksi. Lapamadon munat delaa siten.
Aromipesä on paras. Sushit valmistuvat kuin itsestään ja, mikä tärkeintä, AROMIT eivät karkaa!
Vierailija kirjoitti:
ehe ehe.
Onks tääl jotain 12-vuotiaita vai mieleltään köyhiä?
On.
Vierailija kirjoitti:
OMG teidän kanssa. Joku höhlä uskoo vielä....
Yhdenkään ketjussa esitetyn ohjeen noudattaminen ei vaaranna ap:n terveyttä. Ja ap oli viestinsä mukaan huolissaan ostoksensa vaarallisuudesta. Keksintöjen tekeminen vaatii sitä, että poiketaan opitusta. Alkoi itseäni kiinnostaa mitä sushista tulisi savustettuna, niin kuin joku suositteli...
Voit myös ensin säteilyttää niistä öttimöttiäiset kuoliaaksi.
Kuori eka ne sushit ja keitä niitä muutama päivä. Ovat kypsia silloin kun ovat täysin muussaantuneet siihen keitinveteen.
Kiukaan kiville sushit ja sata asteisessa saunassa tunti saunomista.
Uuniin, 200 ja vartti.