Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kertokaa hyviä täytekakkutäytteitä

Vierailija
16.09.2010 |

Kaipaan vinkkejä, mitä kannattaisi laittaa täytekakun kerrosten väliin täytteiksi. Olen tekemässä lapsen synttäreille kermatäytekakun, päällisen koristelu on mietittynä, mutta mitä väleihin? Inhoan itse täytekakkua, omasta mielestäni siellä ei maistu hyvältä mikään, mutta entäs teidän mielestänne, jotka pidätte täytekakuista. Pohja on siis aivan tuikitavallinen täytekakkupohja. Auttakaa!

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
16.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

valkosuklaakermaa ja diplomaattikreemi

Vierailija
2/10 |
16.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

valkosuklaakermaa ja diplomaattikreemi


Mitä ihmettä on diplomaattikreemi??? Entä valkosuklaakerma? Kermavaahtoako, johon on sulatettu valkosuklaata? Ehkä kaipaisin vähän "maanläheisempiä" vinkkejä.

Mangosose kermavaahdon kera vois olla ihan jees, ehkä. ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
16.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

paketin takaa löytyy ohje, miten tehdään kakun täytteeksi. Tulee ihana, paksu, raikas vaniljatäyte

Vierailija
4/10 |
16.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

toi valkosuklaakerma tehdään ihan vaan niin, että sulatetaan esim. yksi pandan valkosuklaalevy mikrossa ja lisätään kermavaahdon joukkoon hiukan jäähtyneenä ja diplomaattikreemi on puolet kermavaahtoa puolet vaniljakreemiä, joka tehdään vaniljakreemijauheesta jota saa ihan kaupoista. Mielestäni ihan yksinkertaista, mutta todella hyvää : )

Vierailija
5/10 |
16.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

täytekakusta välistä voisi löytyä hedelmiä, banaania, kiiviä, säilykehedelmiä... ja vaikka vaniljakastiketta

Vierailija
6/10 |
16.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

tuo valkosuklaakerma kuulostaa kyllä hyvältä, mutta eikö kakku ole kovin hailakka, jos täytteet vaaleassa pohjassa on ihan vaaleita? Tuliskohan liian äitelää, jos tuon valkosuklaakerman lisäksi laittaisi vaikka vadelmahilloa? Tai sitten jotain värikästä vauvan marjasosetta? Vai onko nykypäivän trendi tehdä täytekakusta vaaleaa? Minkälaiseen kakkuun olet tuota käyttänyt?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
16.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostan kaupasta pari säilykepurkkia hedelmäsalaattia ja pistän ne sauvasekoittimella soseeksi - avot, aina on menyt kakut kaupaksi eikä ole muruakaan jäänyt.

Vierailija
8/10 |
16.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos sulla on pakkasessa mansikkaa, ni soseuta sitä (n.1/2 l sosetta) ja lisää vispikermavaahtoon (2.5 dl flora vispi). sulata levy (130g) pandan valkosuklaata ja lisää sekaan. riittää 1-2 väliin. jos sulla on irtopohjavuoassa tehty pohja, niin vuoraa sen reunat voipaperilla ja täytä kakku siihen, niin pysyy paremmin kasassa. jääkaapissa se sitten jähmettyy. myös vanilijakreemijauhe jäykentää täytettä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
16.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kakkuun ja on ollut meistä tosi hyviä eli toinen kerros on persikka valkosuklaa rahkaa ja toinen vadelma rahkaa.

Persikkarahkaan olen soseuttanut purkillisen säilykepersikoita(ilman liemiä), 1/2 prk flora vispiä vatkattuna, 1/2 prk maitorahkaa ja sekaan hieman jäähtynyttä sulatettua valkosuklaata n. 9 palaa. Lisäksi 2 liivatelehteä sulatettuna tilkkaseen jaffaa tai jotain mehua.



Vadelmarahkaan 1/2prk floravispiä, 1/2 prk maitorahkaa ja n.1,5dl vadelmahilloa(en ole koskaan mitannut) ja sit 2 liivatelehteä sulatettuna tilkkaan jaffaan tai johonkin mehuun.

Halutessa voi laitaa vaniljasokeria ja sokeria mutta noista tulee muutenkin aika makeita ettei minusta tarvitse mutta sekin on makuasia.

Kostutukseen vaikka sitä jaffaa...

Kakku kannattaa täyttää nurinpäin irtopohjavuokaan joka on vuorattu kelmulla sillä muuten täytteet ei pysy välissä.

Vierailija
10/10 |
16.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos sulla on pakkasessa mansikkaa, ni soseuta sitä (n.1/2 l sosetta) ja lisää vispikermavaahtoon (2.5 dl flora vispi). sulata levy (130g) pandan valkosuklaata ja lisää sekaan. riittää 1-2 väliin. jos sulla on irtopohjavuoassa tehty pohja, niin vuoraa sen reunat voipaperilla ja täytä kakku siihen, niin pysyy paremmin kasassa. jääkaapissa se sitten jähmettyy. myös vanilijakreemijauhe jäykentää täytettä.


Tuo kuulostaa tosi hyvältä! Tuota taidan kokeilla ja jopa itse maistaa kakusta palan (vaikka täytekakkuja inhoankin)!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kolme viisi