Pullataikina veteen tehtynä?
Tuollaista nyt kokeilen laskiaispulliin. Monet hehkuttaa netissä parhaiksi näitä vesipullia. No kohta saa maistaa.
Kommentit (23)
On ne parempia kuin maitoon tehdyt. Jotenkin kevyempiä ja ilmavampia.
Onko viipurinrinkelin veteen tehdestä taikinasta?
Viipurinrinkeli on kyllä hyvän makuista, mutta siinä on tietty mausteillakin osuutensa.
Vesipullat on nyt valmiit. Jäivät vaaleiksi 15 min paistosta huolimatta, puolet pullista halkesi ja maku on vähän vaisu. Mikähän meni väärin?
Mä olen tehnyt pullataikinan veteen jo 35 vuotta, myös munkit ja donitsit.
Huh mikä pyhäinhäväistys leipoa pullaa veteen. Ei se ainakaan pullaa enää ole.
Minäkin olen vuosikymmenet tehnyt pullan veteen, tulee paljon parempia kuin maitoon tehtynä.
Vierailija kirjoitti:
Minäkin olen vuosikymmenet tehnyt pullan veteen, tulee paljon parempia kuin maitoon tehtynä.
No eihän tule.
Me ei olla köyhiä
Täysmaitoon leivotaan pullat ja munkit
Vierailija kirjoitti:
Vesipullat on nyt valmiit. Jäivät vaaleiksi 15 min paistosta huolimatta, puolet pullista halkesi ja maku on vähän vaisu. Mikähän meni väärin?
Niistä puuttuu maidontuoma täyteläisyys, ja varmaan jätit voin ja munatkin pois.
Maito ja munat ovat myös ainoat terveelliset ainesosat,
Tämä jos mikä on makuasia. Kas kun et laita pellillistä vettä uunin ja voit tietty heittää siihen muutaman rusinan sekaan lol;)
Täytyykin kokeilla. Olen joskus kokeillutkin mutten muista tuliko niistä parempia. Olen kuullut,että pullataikinaan pitäisi laittaa margariiniä. Olen kyllä tottunut laittamaan voita.
Vierailija kirjoitti:
Vesipullat on nyt valmiit. Jäivät vaaleiksi 15 min paistosta huolimatta, puolet pullista halkesi ja maku on vähän vaisu. Mikähän meni väärin?
Nostatit liian vähän, hyvää tulee veteen tehtynäkin.
Tein tänään pullia ternimaitoon.
Huomenna laskiaispullia.
Vierailija kirjoitti:
Vesipullat on nyt valmiit. Jäivät vaaleiksi 15 min paistosta huolimatta, puolet pullista halkesi ja maku on vähän vaisu. Mikähän meni väärin?
Sulla on ollut liian alhainen lämpötila tai pullat ovat voitelematta. Jos maku on vaisu, on ehkä liian vähän rasvaa tai sokeria, tai puuttuu kardemumma. Tuosta halkeamisesta en tiedä, jotain vikaa hiivassa?
Vierailija kirjoitti:
Me ei olla köyhiä
Täysmaitoon leivotaan pullat ja munkit
Minä teen pullat veteen, koska minun lukiolaiseni haluaa käydä koulua.
t. maitoallergikon äiti.
Vierailija kirjoitti:
Me ei olla köyhiä
Täysmaitoon leivotaan pullat ja munkit
Siis rikkauden merkki, et leipoo täysmaitoon 🤣🤣
Maitoon ja oikeaan voihin leivotut pullat ovat oikeita pullia, muut ovat höttöhömpötystä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vesipullat on nyt valmiit. Jäivät vaaleiksi 15 min paistosta huolimatta, puolet pullista halkesi ja maku on vähän vaisu. Mikähän meni väärin?
Niistä puuttuu maidontuoma täyteläisyys, ja varmaan jätit voin ja munatkin pois.
Maito ja munat ovat myös ainoat terveelliset ainesosat,
Jos terveellisyys kiinnostaa niin sen pullan jättää syömättä
Nuoresta asti olen tehnyt pullat ja pannarit veteen. Ei edes laktoosittomia ollut siihen aikaan kun aloin leipoa.
Parempiahan ne ovat ja maidon käyttö ihan turhaa.