Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä ruokaa ei kannata kotona tehdä, sillä teollisesti valmistettu on parempaa?

Vierailija
11.04.2022 |

Ainakin maksalaatikko.

Kommentit (68)

Vierailija
1/68 |
11.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lähes kaikki einekset.

Vierailija
2/68 |
11.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maksalaatikkoa en ole ikinä itse tehnyt eli en tiedä olisiko se vielä parempaa kuin tuo eines, mutta tuo eines on ihan tarpeeksi hyvää. Etenkin kun harvoin syö.

Toinen on hernekeitto (sitä olen joskus itse tehnytkin) joka on eineksenä oikein ok. Etenkin kun yksin asuu niin siitä tölkistä tulee ihan riittävästi. Itse tekemällä tulee joku 5 litraa.. Pienempää määrää varten ei kannata edes alkaa nähdä vaivaa herneiden liotteluineen ym.

Pinaattikeitto on pakasteena myös oikein jees eineksenä vaikka ei sen tekeminenkään iso homma ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/68 |
11.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla se on pinaattikeitto. Tuorepinaatista en saa onnistumaan ja pakastepinaatista en viitsi edes tehdä, kun kaupasta saa hyvää pinaattikeittoa valmiinakin sekä pakasteesta että eineshyllyltä.

Vierailija
4/68 |
11.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saarioisten kanakeitto voittaa omatekoisen

Vierailija
5/68 |
11.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mämmi.

Vierailija
6/68 |
11.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

hernari

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/68 |
11.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itsetehty on aina parempaa. Ihan kaikissa ruoissa.

Vierailija
8/68 |
11.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pinaattikeitto on ainoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/68 |
11.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Saarioisten kanakeitto voittaa omatekoisen

Tai sitten et vaan osaa tehdä kanakeittoa.

Vierailija
10/68 |
11.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makkarat. Olen yrittänyt tehdä itse, mutta oli sotkuista eikä maku erityisen hyvä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/68 |
11.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vorschmackin teko on iso homma. Sitä on ainakin joskus saanut säilykkeenä. Se periaatteessa vain paranee umpiossa.

Vierailija
12/68 |
11.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Maksalaatikkoa en ole ikinä itse tehnyt eli en tiedä olisiko se vielä parempaa kuin tuo eines, mutta tuo eines on ihan tarpeeksi hyvää. Etenkin kun harvoin syö.

Toinen on hernekeitto (sitä olen joskus itse tehnytkin) joka on eineksenä oikein ok. Etenkin kun yksin asuu niin siitä tölkistä tulee ihan riittävästi. Itse tekemällä tulee joku 5 litraa.. Pienempää määrää varten ei kannata edes alkaa nähdä vaivaa herneiden liotteluineen ym.

Pinaattikeitto on pakasteena myös oikein jees eineksenä vaikka ei sen tekeminenkään iso homma ole.

Hernekeiton tekemisessä ei ole vaivaa ja maku on ihan eri kuin tölkkitavarassa. Ei sitä tarvitse asiakseen liottaa, sen kun heittää herneet kattilaan ja vettä päälle ja vuorokauden kuluttua liedelle. Jotain pekonia tai lihaa sekaan jos siltä tuntuu. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/68 |
11.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Saarioisten kanakeitto voittaa omatekoisen

Ei voita, koska ei ole tehty kanasta. Kanakeitto itse tehtynä todella hyvää, mutta kun kanaa ei vaan saa oikein mistään enää.

Vierailija
14/68 |
11.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Makkarat. Olen yrittänyt tehdä itse, mutta oli sotkuista eikä maku erityisen hyvä.

Kukaan selväjärkinen ei kehtaa laittaa niin paljoa silavaa, että makkarasta tulisi hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/68 |
11.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Saarioisten kanakeitto voittaa omatekoisen

Tai sitten et vaan osaa tehdä kanakeittoa.

En osaakaan. En saisi yhtä halvalla edes aineksia.

Vierailija
16/68 |
11.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Makkarat. Olen yrittänyt tehdä itse, mutta oli sotkuista eikä maku erityisen hyvä.

Kukaan selväjärkinen ei kehtaa laittaa niin paljoa silavaa, että makkarasta tulisi hyvää.

Mutta myös ne mausteet. Ostan usein kaupasta sellaisia vähän kalliimpia ”artesaani”makkaroita ja ne on hyviä, voimakkaan makuisia. En onnistu saamaan sellaista tehtyä kotona.

Vierailija
17/68 |
11.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juustot. Leipäjuusto.

Vierailija
18/68 |
11.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ranskalaiset

Vierailija
19/68 |
11.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tehnyt muutaman kerran verilettuja eikä niistä tullut hyviä. En tykkää einesveriletuistakaan, mutta nekin oli parempia mitä omatekemät.

Yhden leipomon ruisleipä on niin hyvää, että en edes kuvittele osaavani tehdä sellaista.

Vierailija
20/68 |
11.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaupan grillaama broileri on parempaa kuin itse grillaamani. Ja tuorepasta, jota en kyllä ole edes yrittänyt tehdä itse.