Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Valmisruokien jauheliha

Vierailija
06.02.2010 |

...taitaa olla jauhettu osaksi jostain tuntemattomasta aineesta: miksi lähes joka syöntikerta atrian lihamakaronilaatikossa ja jauhelihakeitossa puraisen jauhelihan palaa, joka narskahtaa kuin porkkana hampaiden välissä?



tämäkö äitien tekemää ruokaa?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
06.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

voin kuvitella ettei niissä käytetä kuin halvinta mahdollista jauhelihaa



Kalvot toki jauhautuu mutta noista rustoista ja jänteistä voi jäädä kovia ainesosia jotka tuntuu

Vierailija
2/2 |
06.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

tarkoitin nimenomaan saarioisten.



mutta eihän rustot, kalvot ja jänteet kuulu ihmisruokiin...(!)



Mulla pitää olla sylkykyppi kun syön näitä.



Olen paistanut jauhelihoja itse, ja vaikka sen tekee halvimmasta sikajauhelista, ei IKINÄ ole ollut kovia kappaleita seassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kuusi viisi