Lue keskustelun säännöt.
Valmisruokien jauheliha
06.02.2010 |
...taitaa olla jauhettu osaksi jostain tuntemattomasta aineesta: miksi lähes joka syöntikerta atrian lihamakaronilaatikossa ja jauhelihakeitossa puraisen jauhelihan palaa, joka narskahtaa kuin porkkana hampaiden välissä?
tämäkö äitien tekemää ruokaa?
Kommentit (2)
tarkoitin nimenomaan saarioisten.
mutta eihän rustot, kalvot ja jänteet kuulu ihmisruokiin...(!)
Mulla pitää olla sylkykyppi kun syön näitä.
Olen paistanut jauhelihoja itse, ja vaikka sen tekee halvimmasta sikajauhelista, ei IKINÄ ole ollut kovia kappaleita seassa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
voin kuvitella ettei niissä käytetä kuin halvinta mahdollista jauhelihaa
Kalvot toki jauhautuu mutta noista rustoista ja jänteistä voi jäädä kovia ainesosia jotka tuntuu