Keraaminen pannu - lyhytaikainen ilo :-(
Ostin vaihteeksi keraamisen paistinpannun. Pesin pehmeällä ja voitelin hyvin öljyllä. En käyttänyt liian korkeita lämpötiloja, ja joka kerta lisäsin tilkan öljyä, vaikkei olisi edes tarvinnut.
Aluksi munakas suorastaan luisteli pannulla. Elämä hymyili.
Sitten alkoi tulla kitkaa. Teflon-lastalla tökin karstoja lohipalan alta.
Pesun jälkeenhuomasin, että osa paistopinnasta ei ollut enää kiiltävä ja sileä, vaan jotenkin muuttunut.
En tiedä, mitä tein väärin - vai teinkö mitään?!
Nyt pannu ottaa kiinni monesta kohtaa, vaikka miten lisään öljyä. Munakasta ei saa irti yhtenä kappaleena, ei mitenkään.
Uusi, titaanipinnoitteinen pannu odottaa jo kaapissa levyllelaskua.
Kommentit (2)
Joo, itselläkin kokemusta. Sitä ei kai saa ikinä pestä, ja sittenkin kestää ehkä puoli vuotta.
Sama. Ei enää ikinä keraamista pannua. Täysin susi.