Tykkääättekö kokata tulista ruokaa näin kylmällä? Jos ja millasta?
Kommentit (10)
Kyllä. Esimerkiks kana, riisi ja kormakastike höyryävän kuumana on hyvää lohturuokaa kylmällä vaikka inhoankin sitä sanaa.
Kyllä tykkään!
Kasviscurrya, gulassia, chorizopataa, tuorekasviswokkia, chilistä maissikeittoa, valkosipulikeittoa, tulista linssikeittoa. LIsäksi vielä nopeita tehdä ja parhaimmillaan seuraavana päivänä
Pataruuat on parhaita, hitaasti kypsytettyjä ja maukkaita.
jotain mihin saa paljon inkivääriä ja chiliä :)
Osso bucco keiton tein eilen. Ei tulista, mutta kuumaa ja lämmittää.
En tykkää. Tulisuutta saa olla korkeintaan hieman, oli sää millainen hyvänsä.
Kuumia keittoja kyllä tykkään syödä pakkasilla, sekä juon paljon teetä.
Kyllä. Just syötiin tuorepinaattipastan kans jauheliha/linssi/tomaatti/valkosipuli/paprika -soosia, jota haudutin todella pitkään. Illalla sitten kevyempää, eli kanakeittoa johon paistan marinoimattomia kanasuikaleita, jotka maustan itämaisin maustein.
Pastakastikkeeseen chiliä tai juuri tein tomaatti-paprika-mascarpone keittoa habanerolla. Välillä olen keitellyt habaneroista tahnaa, mitä helppo lisätä omalle lautaselle.
Pataruokia ja paljon chiliä, joskus laiskuuttani otan valmiin jalostajan mexikon padan ja maistan lisää.
Kyllä tykkään. Samoin karjalanpaisti ja muut uuniruuat on nyt suosikkeja.